Antoni Marsijal (©Reuters)
Antoni Marsijal (©Reuters)

Antoni Marsijal odbio da putuje na gostovanje Aston Vili i želi da napusti Junajted

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.01.22. | 22:17

Francuski napadač ne odustaje od ideje da ode sa Old Traforda ove zime

Mančester junajted nije uspeo da slavi na Vila Parku posle velikog povratka Filipea Kutinja u engleski fudbal, a jedan od razloga novog kiksa Đavola leži i u odluci Antonija Marsijala da svojevoljno propusti putovanje u Birmingem!

Privremeni trener Junajteda Ralf Rangnik otkrio je ovo na konferenciji za novinare posle utakmice. Rangnik je zbog toga mogao da odredi samo osam izmena, uključujući i dva golmana...

Izabrane vesti

“Antoni Marsijal nije želeo da bude u timu. Bio bi u ekipi normalno, ali nije želeo da putuje sa nama i zbog toga ga nije bilo“, poručio je Rangnik.

Marsijal je odmah posle dolaska nemačkog stručnjaka u Junajted stavio jasno do znanja da želi da ide posle sedam godina provedenih na Old Trafordu. Sada više ne bira sredstva da se izbori za izlaznu kartu koju mu Rangnik ne odobrava. Naime, Rangnik se i dalje nada da će Francuz ostati bar do leta, posle čega bi se razgovaralo o njegovom daljem statusu.

S druge strane, Sevilja je već poslala zvaničnu ponudu Junajtedu za Marsijala, ali se klubovi nisu dogovorili oko podele troškova plate, kao ni visine obeštećenja. Zbog toga je francuski ofanzivac i dalje u procepu, a zbog odluke da ne putuje sa ekipom mogao bi da bude novčano kažnjen.

Nedelja, 15.00: (1,32) Liverpul (5,80) Brentford (10,5)

Marsijal je ove sezone odigrao samo 359 minuta, raspoređenih u deset utakmica. Postigao je samo jedan gol i to u Premijer ligi.


tagovi

Antoni MarsijalZimski prelazni rok 2022Mančester JunajtedRalf Rangnik

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara