(©MN Press)
(©MN Press)

Arambašić u junu potpisao, u avgustu napustio Pazar

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.08.23. | 17:48

U klubu neće ostati ni Ivan Bojović i Ljubomir Pejović

Uoči gostovanja ivanjičkom Javoru u drugom kolu Mozzart Bet Superlige (subota, 18.00 - Arena Sport 1 Premium), Pazarci su rešili da dodatno počiste redove. S prvom timom više ne treniraju napadači Savo Arambašić i Ivan Bojović, kao ni defanzivac Ljubomir Pejović.

Iako je u junu obznanjena dvogodišnja saradnja sa momkom iz Partizanove škole, Arambašić se u klubu sa obala Jošanice i Raške zadržao nekih mesec i po. Prvi letnji novajlija u redovima Plavih, posle golmana Nikole Mirkovića, 22-godišnji Arambašić je prošao pripreme na Zlatiboru, ali se, kako je vreme odmicalo, sve manje uklapao u planove šefa struke Dragana Aničića. Špic nije prijavljen za Mozzart Bet Superligu, pa je rastanak bio najrealnije opcija. Prema saznanjima Mozzart Sporta, Arambašić će karijeri nastaviti u Metalcu iz Gornjeg Milanovca, gde je već igrao pre tri godine.

Izabrane vesti

Nešto kraće od Arambašića, sa Novopazarcima su trenirali Pejović i Bojović. U jednom trenutku činilo se da je prošlosezonski tandem pljevaljskog Rudara na korak od zvanične promocije na Džaizkoin areni, što se nije dogodilo.

Nema sumnje da će do kraja prelaznog roka biti još dolazaka i odlazaka iz Novog Pazara, koji je pre uspešno rešenog premijernog prvenstvenog rebusa na domaćem terenu sa kragujevačkim Radničkim 1923 (2:0) za domaći šampionat licencirao svega 18 igrača.

U međuvremenu su angažovani reprezentativci Gvineje Abdulaj Sise i Sejduba Suma, dok su najmanje još dvojica fudbalera na korak od potpisa. Očekuje se i da uskoro budu rešene formalnosti sa Fenerbahčeom oko pozajmice Ensara Brahića.


tagovi

Savo ArambašićFK Novi PazarMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara