(©Reuters)
(©Reuters)

Arapi ne znaju šta znači ne! Ulog podignut, Pogbi faraonski ugovor od 150.000.000

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.07.23. | 02:29

Ponovo je Francuz na potezu...

Na Arabijskom poluostrvu se kupaju u nafti i parama. Razbacuju se ciframa zbog kojih pamet hoće da stane, naumili su da menjaju fudbalski reljef i zvezde dovedu na Bliski istok.

Mnogi se nisu usudili da odbiju masnu ponudu i kažu “istorijsko ne”. Mnogi će tek biti stavljeni na takvo iskušenje. Na adresu Pola Pogbe je već stigla i jedan je od malobrojnih - ako ne i jedini - koji se zahvalio i poručio da mu vreme u Evropi nije isteklo. Ali, sa svih strana nadiru Arapi i po svaku cenu žele da ga odvuku u Saudijsku Arabiju! Podigli su ulog.  

Izabrane vesti

Kada je Al Itihad ponudio 100.000.000 evra Polu Pogbi za tri sezone, francuski vezista odbio je mogućnost da promeni sredinu. Zasigurno je to iživciralo glavešine Juventusa, jer otkako se vratio u klub nijednom u Seriji A nije bio starter. Minutaža je bila mizerna, doprinos još manji, a meseci van terena su se umnožavali.  

Francuz je odlučio da ostane u Evropi kako bi se nametnuo Didijeu Dešanu za Evropsko prvenstvo u nemačkoj, nije krenuo utabanom stazom Karima Benzeme i Engola Kantea. Ali, ipak bi mogao, jer Arapi su podigli ulog i nude mu faraonski ugovor. Novi predlog glasi: ugovor na tri godine i neto zarada od čak 150.000.000 evra. 

Na ozbiljno iskušenje biće stavljen Pol Pogba.  

Informacije koje dopiru iz arapskog sveta ili su vezane za isti često nisu potpune i lako su promenljive, baš kao i nule koje dodaju kada sastavljaju predloge ugovora, pa je za sada nepoznanica da li je francuski vezista poboljšanu ponudu dobio od Al itihada ili se, pak, druga strana umešala u celu priču.  

Ponovo će Francuz vagati oko budućnosti i stavljati tas na vagu, pokušavati da izmeri šta je bolje po njega. U torinskom klubu se bez ikakve dileme nadaju da će ovoga puta prihvatiti, jer skupo ih je koštao besplatni povratak Pola Pogbe. Svaki njegov minut proveden na terenu izašao ih je 47.500 evropskih novačnica.  

Sada bi nešto mogli i da zarade. A, i ako to ne bude slučaj, oslobađanjem Pogbine plate biće na dobitku. Još samo da vezista obrne ćurak.


tagovi

Pol PogbaJuventusLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara