Pol Pogba (©Reuters)
Pol Pogba (©Reuters)

Arapi atakuju, Pogba se ne da: Evropa i dalje preča od petrodolara

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.07.23. | 23:06

Francuski vezista želi da i dalje bude deo fudbalske elite

Imao je svojih ispada i gluposti van terena, ostavio iza sebe krajnje turbulentnu sezonu u kojoj je jedva skupio šest nastupa, ali Pol Pogba i dalje ne odustaje od ideje da bude relevantan faktor u evropskom fudbalu.

I pored snažnog interesovanja iz Saudijske Arabije, Pogba ne namera da se otisne ka Bliskom istoku već želi da u dresu Juventusa ponovo zablista i pronađe staru formu. Tako najavljuje Ekip, koji piše da jee Pogba odbio da postane još jedan u nizu velikih imena koji su se odlučili za transfer na Arabijsko poluostrvo i zgrne astronomsku sumu novca, iako je veliki broj njegovih sunarodnika to već uradio, između ostalih Karim Benzema i Ngolo Kante. Podsetimo, tokom dana Mozzart Sport najavio je bombastični transfer Sergeja Milinković Savića u Al Hilal za 42.000.000 evra, dok će srpski vezista dobiti 90.000.000 evra za tri godine.

Izabrane vesti

Mnoge je zapalila vest da je Pogba već viđen u Saudjskoj Arabiji, ali su iz njegovog okruženja rekli da je poseta bila čisto privatne prirode, ne kako bi završio transfer.

Pogba namerava da ostane u Seriji A i proba da se sa Juventusom vrati na vrh tabele, prvenstveno sa ciljem kako bi se našao na spisku Didijea Dešana za EURO 2024. u Nemačkoj.

Juventus suštinski ne bi bio protiv Pogbine prodaje, pre svega zbog visokih primanja i stalnih problema sa kolenom, zbog čega nije prioritet za Maksa Alegrija. Međutim, on je u razgovorima sa šefom struke dao uverenje da može da se vrati u nekadašnju formu i bude jedan od lidera Bjankonera. On u ovom trenutku još radi po individualnom programu kako bi dostigao određenu formu pred putovanje na pripreme u SAD za dve sedmice.


tagovi

Pol PogbaJuventusLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara