Bobi Lin
Bobi Lin

Arbrout u epizodi - osveta za nokaut u FA kupu

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.02.19. | 13:39

Posle novembarskog precrtavanja večerašnjeg domaćina u kup takmičenju, Stranrir mora da se suoči sa liderom šampionata koji tipuje na ubojit šut Bobija Lina

Može Arbrout malo i da se kocka, ali neće… Radiće večeras malo i sujeta! Naime, čak 12 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Rejt, svakako su kapital koji opušta mišiće, što je viđeno u 23. kolu, kada ih je trećeplasirani Fofar precrtao s 0:2. To nije dobro, a kako će danas biti sa sedmim Stranrirom, ostaje nam da vidimo, budući da su gosti minimum sa 3+ padali na četiri poslednje utakmice. Zbog toga bi mogli reći da je gostovanje za njih čisto ispunjenje forme, iako su u novembru savladali istog ovog rivala u FA kupu. To ljuti navijače domaćina!

Dakle, kuju se u redovima Arbrouta ozbiljni planovi za osvetu, a imaju i na osnovu čega. Naime, u redovima domaćina igra drugi strelac lige, sa 16 postignutih golova na ukupno 23 odigrane utakmice. Ime mu je Bobi Lin, koji će metodama klasičnog centarfora da pokušati da zadovolji tribinu. On bi mogao da zaprži čorbu ekipi koja je do sada 32 puta kapitulirala, a za sve vreme postigla 26 pogodaka. Arbrout je od toga dosta bolji, o čemu najbolje govori statistika najbolje odbtane lige, uz koju stoji gol razlika 49:20.

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 20:45 2398 ŠKO 3 Arbroath - Stranraer kmb 1&3+ (-) 1,65
Ukupna kvota1,65

Škotska 3 - 24. kolo
20.45: (1,35) Arbrout (4,80) Stranrir (7,50)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Screenshot


tagovi

Škotskasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara