Aleksandar Kokorin (©AFP)
Aleksandar Kokorin (©AFP)

Aris namiguje tituli posle kiksa APOEL-a

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.04.23. | 14:34

Tim iz Limasola drži sve u svojim rukama u trci za prvi šampionski pehar na Kipru

Piše se istorija u Limasolu. Kako god da se okonča prvenstvo Kipra među pobednicima će da bude Aris. Da li moralno ili materijalno - u vidu pehara - ostaje da se vidi...

Brigadiri su jedini klub među osnivačima Fudbalskog saveza Kipra i tamošnjeg prvenstva koji nije osvojio titulu šampiona Kipra, ali bi to moglo da se promeni ove sezone. Aris je blizu podviga, jer ima šansu da se popne na vrh tabele posle poraza APOEL-a u ponedeljak od Apolona (0:2). Tim beloruskog startega Alekseja Špilevskog će pobedom nad Omonijom prestići "plavo-žute" i prvi put u tekućoj sezoni zauzeti lidersku poziciju.

Izabrane vesti

Aris otuda ima ogromnu motivaciju protiv Deteline. Podrazumeva se da ako uspe da se popne na vrh, sa šest utakmica do kraja sezone, automatski postaje prvi favorit za osvajanje šampionata.

18.00: (4,80) Omonija (3,50) Aris Limasol (1,70)

Večerašnja utakmica je izazov za Brigadire jer će se videti da li fudbaleri mogu da se izbore sa pritiskom. Sada kada "gvožđe ključa", videće se da li ekipa sastavljena od čak 25 legionara i samo pet Kiprana ima karakter ekipe koja konkuriše za titulu. Glavna napast Arisa po gol rivala predstavlja nekadašnji ruski reprezentativac Aleksandar Kokorin, strelac 11 golova u sezoni.

Možda postoji razlika u kvalitetu u poređenju sa Omonijom, ali zadatak Arisa neće biti lak. Zeleni žele da ostanu na oprezu jer im uskoro predstoji drugo polufinale Kupa sa Pafosom. Iz tog razloga ne bi trebalo da budu ravnodušni, a kamo li na domaćem terenu pred domaćom publikom.

--------------------

Počela je trka za pola miliona dinara dnevno!!!

DANAŠNJI IZAZZOV: 

pogodi najduži tiket sa parovima 1,25 i više

--------------------

KIPAR 1 (PLEJ-OF) – 30. KOLO

Ponedeljak

APOEL - Apolon 0:2 (0:1)

/Kirijaku 23, Pitas 85/

Utorak

18.00: (4,80) Omonija (3,50) Aris Limasol (1,70)

18.00: (2,20) Pafos (3,25) AEK Larnaka (3,15)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Kipar 1Aris LimasolOmonija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara