Armin Đerlek pred transferom u Sivas

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.08.19. | 16:50

Precrtani vezista dobio ponudu iz Turske

Jedan od prekobrojnih je nadomak novog kluba! Armin Đerlek posle dve godine bi mogao da napusti Partizan. Igrač koji nije u prvom planu kod trenera Sava Miloševića dobio je zeleno svetlo da promeni sredinu i on je tu mogućnost iskoristio. Novi Đerlekov klub trebalo bi da bude turski Sivas, od kojeg je dobio zvaničnu ponudu.

Ceo transfer je pred zaključenjem, Partizan će od Đerlekove prodaje profitirati, s obzirom na to da je mladi fudbaler došao u Humsku pre dve godine kao slobodan igrač iz OFK Beograda.

Izabrane vesti

Imali su u Humskoj 1 velika očekivanja od Đerleka, međutim, nije ih ispunio. Za 32 odigrane utakmice u dresu Partizana, ofanzivni vezista je upisao tek jedan gol, u Kupu Srbije i jednu asistenciju.

Na početku priprema trener Milošević je precrtao Đerleka i svrstao ga u grupu igrača na koje ne računa, u kojoj su i Vulićević, Zakarić, Miletić, Nikolić, dok su u međuvremenu iz te grupe klub napustili Valijente, Ndžai, Georgijević Bosić.

Inače, pre dve godine kada je došao u Partizan, Armin je potpisao ugovor na tri godine, tako da je ovo leto i poslednja šansa crno-belih da zarade novac od njegove prodaje.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara