Vreme za rastanak: Pelegrini i Arnautović
Vreme za rastanak: Pelegrini i Arnautović

Arnautović šokirao London: Puštajte me u Kinu

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.01.19. | 17:25

Reprezentativac Austrije rešio da se obezbedi za stare dane

Marko Arnautović je šokirao danas čelnike Vest Hema saopštivši im da želi da napusti redove premijerligaša i preseli se u Kinu ove zime.

Podsetimo, Čekićari su juče odbili gotovo 40.000.000 evra vrednu ponudu od strane neimenovanog kineskog kluba, a trener Manuel Pelegrini izjavio je da želi da zadarži reprezentativca Austrije u Londonu po svaku cenu.

Izabrane vesti

Međutim Zlatan, rođeni brat i menadžer Marka Arnautovića, zapalio je ovog popodneva Englesku izjavom da golgeter želi da napusti klub. Dejli Mejl saznaje da će u narednim satima uslediti još veća ponuda Čekićarima, dok je Arnautoviću ponuđeno 220.000 evra nedeljno što je mnogo više nego što ima u Londonu.

Čelsi, Mančester Junajted, Inter i Everton pokazivali su interesovanje za Arnautovića proteklih meseci, ali Austrijanac sada sebe vidi na Dalekom istoku.
"Vest Hem je kupio Marka za kikiriki. Platili su 20.000.000 funti za njega što je ništa u današnje vreme. Kupili su ga prošle sezone da ih ostavi u Premijer ligi što je i uradio. U klubu je osvojio sve moguće individualne nagrade. Vest Hem sada ima na stolu fantastičnu ponudu, skoro duplo više od onoga koliko su ga platili. Marko želi da ode na novo tržište i bori se za titule. To je ono što ga zanima. Njegova velika želja je da Vest Hem prihvati ponudu iz Kine", izjavio je Arnautovićev zastupnik za talkSPORT

Menadžer Vest Hema Manuel Pelegrini pokušao je danas da spusti tenziju.
"To su samo glasine. Znam da je Marko dobar igrač, predobar i možda ga zato mnogi traže, ali on je u ovom trenutku igrač Vest hema i želimo da tako ostane. Verujem da i on, a i svi drugi o čijim se odlascima piše žele da ostanu u klubu. Siguran sam da će igrati protiv Arsenala i da ove priče neće uticati na njegovu pratiju", rekao je Pelegrini.

Ipak, Čekićari bi ozbiljno razmotrili ukoliko bi Kinezi dali 50.000.000 evra za 29-godišnjeg napadača koji je ove sezone postigao 11 golova na 17 utakmica.

Foto: Reuters


tagovi

Marko ArnautovićZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara