Komentari na vest

Arsenal daje 55.000.000 i Lukasa Toreiru za Dušana Vlahovića

G

Gost007

pre preko 2 godine

On je idealan za United,Kavani odlazi na leto,verovatno i Marsijal a Ronaldo nece jos dugo ostati,potrebna i je klasicna 9 ka,posto su Haland i Mbempe gotovo nedostupni Vlahovic je treci najbolji.
O

Ostoja 321

pre preko 2 godine

Ako ode u arsenal.. Nikad trofeja neće uzeti!!

Саша Ранђеловић

pre preko 2 godine

utupices u arsenalu...bezi iz blata..
m

mileGost

pre preko 2 godine

oćete li ga više prodati smarate više.
D

Dil

pre preko 2 godine

Ako razmislja zdravo, ovo mu je sansa da debelo napreduje. Arsenal, mladi igraci, zeljni igre, polako su usli u formu. Idealna sredina i odskocna daska za velike stvari u karijeri. Biraj klub gde ces da se naigras, naucis i napredujes.
X

XYZ

pre preko 2 godine

Odjednom smo zasuti navijačima arsenala.O čemu se ovde radi?
1

14

pre preko 2 godine

Mani se plastike. Zna se koja su 3 najtrofejnija kluba u Engleskoj.
X

XYZ

pre preko 2 godine

@14 Odakle ti da navijam za plastiku?Arsenal je PRSO ODAVNO.
D

Dragan VG

pre preko 2 godine

@simicmacan Slazem se. Liverpul, Junajted i Arsenal 3 istprijski ubedljivo najveca engleska kluba. Mislim da su 20, 19 i 13 vece od 7 i 6. Ako razumete ljudi. Velicinu definise jos nesto, ne samo sumanuto trosenje para kontroverznih ruskih ili arapskih belosvetskih bogatasa. Plastika je plastika i ostace plastika. Ko god tvrdi da su Celsi i Siti, pogotovo Siti veci klubovi od Arsenala, treba dobro da se zamisli...
I

Istina boli

pre preko 2 godine

Ma nema šta da se zamisli, verovatno su to navijači koji prate fudbal par godina unazad. Samo da ih podsetim, da je Arsenal Liverpul i Man Utd institucija za Celzi i City.
G

Gunners4life

pre preko 2 godine

Zasto mu je Arsenal najbolja opcija? Prvo London ogromna velicina od kluba i ako su u krizi koja prolazi lagano. Dva, klub koji je stiskao totalni restart i odlucio da krene od nule sa gomilom mladih talentovanih momaka kao sto je i sam Dusan idealna sredina da nastavi da rastebposto bi sigurno bio prvi izbor u napadu uz Saku i Martinelija. Tri, ako nastave svi da rastu kroz 2 sezone bi mogli da budu bitan faktor i u Engleskoj i Evropi. Cetiri, ako bi stvari krenule nizbrdo i ako bi Dusan htio posle da ide Arsenal je klub koji je poznat po tome sto nikada nije pravio probleme igracima i drzao ih protiv njihove volje...

Kalčopolista®

pre preko 2 godine

Jedan od najboljih djaka crno bele fudbalske akademije! Akademije koja je već decenijama uz Ajaksovu, prava fabrika za štancovanje vanserijskijih asova! Nije ni čudo što se svi veliki timovi otimaju za Ducija da im bude prvi špic naravno a ne grejno telo njihovih stadiona!
N

Njet

pre preko 2 godine

Nije iz partizanove akademije.
D

DraganGale87

pre preko 2 godine

Dusan Vlahovic je karijeru poceo u Zvezdi. pa je zahvaljujuci strucnjacima presao u Partizan kao netalentovan. A da je ta akademija toliko dobra onda bi eksplodirao u tom istom Partizanu. a dao je 1 gol u 21 utakmicu. Eksplodirao je u Firenci i to je to. Kakva partizanova i zvezdina akademija nemoj da se zezamo.
K

Kompleksi

pre preko 2 godine

Đ, a ne dj. Dobro je, to jest, nije loše za osobu sa osnovnim obrazovanjem.
E

ER

pre preko 2 godine

Totenhemu da oduzmeš Kejna i Sona, bili bi van prvih 10. Arsenalu da oduzmeš bilo koja dva igrača, ne bi pali toliko. U tome je razlika.
G

Goran984

pre preko 2 godine

ko jos ne vjeruje da je on Juventusov igrac od leta...
X

XYZ

pre preko 2 godine

Kakav arsenal o čemu se ovde radi.Pa ANRI i VIJERA Su još pre 10ak godina POBEGLI IZ ARSENALA videvši da BROD TONE.Vi to pokušavate da ukanalite Vlahovića u čemu je štos?
G

Gruz

pre preko 2 godine

Svako ko padne dole mora da se digne gore😂
1

14

pre preko 2 godine

Anri kao navijač ne propušta ni jednu utakmicu Arsenala, čak ide i na gostovanja svoj voljenig kluba. A Patrik VIeira je izjavio pre mesec kad je gostovao Palas, da je Arsenal za najbolji klub gde je igrao, nosio kapitensku traku i osvajao prvenstva i to bez poraza. i naravno da sanja dan kada će da se vrati u Arsenal kao trener.
X

XYZ

pre preko 2 godine

@14 Pusti me tih priča.ANRI i VIJERA SU POBEGLI IZ ARSENALA.Mogu oni sad da pričaju šta hoće nakon završetka karijera.
5

500marona

pre preko 2 godine

Koliko ide njegovom menadžeru to jest tatinom sincicu sto radi za 500marona.
A

Andrix

pre preko 2 godine

Arsenal je najbolja opcija za njega,… mislim, da se Arsenal vrača na vrh, gde mu je i mesto,.. Vlahovic bi tamo na sezonu dao 20+ golova, jos neki centralni vezni umesto Xhake i mogu da doguraju daleko ;)
i

i7

pre preko 2 godine

nije valjda lud da ide tamo
B

Bnm

pre preko 2 godine

Prvo Arsenal ili neki slican klub i za 3-4 godine predje u neki top tim i zavrsio posao! Da je pametan a jeste tako da uradi
1

14

pre preko 2 godine

Arsenal pravi šampionsku ekipu. Stiže Vlahović umesto Aube i Kessia umesto Xhake. Pored njih dvojice spominje se Wijnaldum na pozajmicu sa pravom otkupa (Parti otišao na Kup nacije - neće igrati 5 utakmica),a kupiće se i rezervni desni bek Tariq Lamptey iz Brajtona. Sad čitam da su zainteresovani i za mladog Alexander Isaka iz Sosiedana i Douglas Luiza iz Aston VIle. Sve u svemu, Kroenke je konačno shvatio da mora da ulaže u klub ako hoće dobre rezultate i LŠ i Arsenal čvrsto grabi na mesto gde je bio i koje mu pripada. PS. Nadam se da će instant kubovi što pre da nestanu sa fudbalske mafije i da odu u zaborav.
Л

Луцифер

pre preko 2 godine

Уф, ал си се намлатио. Кеси и Лампти. Хахахахах. Је л' ти и Кренке признао да је тек сад схватио шта да ради?
V

Vleblk9a

pre preko 2 godine

Kesi i Lampti se vezuju za Arsenal vec 2-3 sezone, to je vec stara izmisljena prica. Niti bi Arsenal platio tolike pare Lamptija da bude rezerva niti bi ovaj dosao u klub da sedi na klupi. Isto i sa Isakom, odigrao 2 dobre utakmice za svedsku i od tada ga sele u Arsenal. Oni moraju da kupe spica i igraca sredine ali bice tesko u zimskom prelaznom da dovedu nekog kvalitetnog, mozda naprave 1 kupovinu i to je to, a ne bih se zacudio da prodju i bez kupovine.
C

ComeOnYouSpurs

pre preko 2 godine

Džabe se nadate, Vlahović bi u London, a ne u Woolwich. On hoće Ligu Šampiona, a ne kup Ere Ojdanića, ako se i za to izborite.
G

Gost300

pre preko 2 godine

Kad je jadna kokica osvojila i taj kup 🤣
V

Vldblk9a

pre preko 2 godine

Nabili petla na kosarkasku loptu i izigravaju fudbalski klub. U zadnjih 55 godina osvojili 3 FA kupa, poslednji pre 30 godina, i sada oni predstavljaju nesto u Engleskoj? Pa New Castle i Leeds su za vas druga galaksija, sto se trpate negde gde vam mesto nije.
Y

YNWA

pre preko 2 godine

U Liverpool dodji majstore...
S

Steve Mcmahon

pre preko 2 godine

LIVERPUL,JUVENTUS.
M

Miki_Rubiroza_23

pre preko 2 godine

Idealan klub i trenutak za njega! Oduševljen sam kako igraju i filozofija koju sprovode...
G

Gost0

pre preko 2 godine

Ne mogu da verujem da je njemu Totenhem ispred Arsenala. Daleko manji klub, rad s Konteom je ok razlog ali isti taj Konte ce otici preko noci(umeo je do sada ne vidim zasto ne bi i u Totenhemu) . A on ce ostati u Totenhemu jer Levi ne prodaje tek tako(citaj Kejn).
Л

Луцифер

pre preko 2 godine

А то су само патке. У суштини тврде пазар. Сви увек хоће у тим причама у Тотенхем, толико силно хоће тамо да им играју Хери Винкс и екипа. Имају 2-3 супер играча, остало просек.
G

Glatki

pre preko 2 godine

Arsenal jednostavno nije opcija. Covek napusta Firencu jer zeli izazov, borbu za trofeje i ligu sampiona. To sa Arsenalom nece videti jos dugi niz godina. Ove sezone su jos i najblizi da budu u top4, ali iskljucivo zbog katastrofalnog Mancester junajteda. Da su oni iole u formi, Arsenal bi mogao samo da sanja ligu sampiona. Celzi, Liverpul i Siti su druga dimenzija. Dogodine ce doci normalan trener u Man Utd. Ne mogu valjda pogresiti bas 10 puta jer posle fijaska sa prevarama poput Mojesa, VanGala, Murinja, Solskjera, Rangnika, mora doci i neko ko se razume u fudbal. Plus sledece sezone ce i Konte u Totenhemu posložiti kockice tako da ce nekada top engleski klub, vanserijski, najlepsi za gledanje, Arsenal sacekati sa nekom ozbiljnijom pricom i rezultatima.
V

Vldblk9a

pre preko 2 godine

Druze nemaju treneri toliko veze sa padom MU. Lose vodjenje kluba, koje izgleda kao da neko ko nema pojma o fudbalu igra football manager ih je dovelo do ovoga gde su sada. Uzasna transfer politika, nasumicno dovodjenje zvucnih imena kako bi pokusalo brzo da zakrpe nedostatke, a da pri tome ti igraci im prakticno i ne trebaju. Posle Runija nisu napravili niti jednoh igraca, nikada nisu sredili kicmu ekipe, besmisleno rasipanje para ... I na kraju se svedu da non stop imaju pola ekipe sa preko 30 godina, sa gomilom nezadovoljnih "zvezda". Nisu pokusali da probaju nesto novo, nrmaku nikakvu ideju u mom pravcu da grade tim, i na sve to dovedu Ronalda koji im razori vec i onako raspali tim. Trebace godine da srede ovo sto su decenijama razarali a dotle ce ostali timovi jos vise napredovati. Ili ce morati da rasture ceo tim i da potrose milijarde te da se nadaju uspehu, ili da krenu sa mladima i uloze godine u njihovo razvijanje, ako ovako nastave bice tim sredine tabele i nista vise od toga.
C

CroOsijek

pre preko 2 godine

Od svega napisanog u pravu si jedino za Chelsea, City i Liverpool. A s obzirom na iznenadjujuci rast Arsenala ove sezone, nije nerealno da tu njihovu "dimenziju" kako kazes dostignu kroz 2 sezone. Ovo ostalo bas sve si promasio. Vlahovic gdje god da dodje bit ce veliko pojacanje, ne smatram da je nemoguce da predje u Arsenal, dapace, i za jednu i za drugu stranu bi bio pogodak.
T

Trioko

pre preko 2 godine

Ne razumem razmišljanje prosečnog našeg čoveka, koje vidim masovno po komentarima. Zašto Vlahović za 3,4 godine ne bi bio u tom Realu, nego mora baš sad?? Zašto svaki naš igrač kada zablista, po našem mišljenju odmah treba u Real, Barsu, Bajern? Kako je Osimen otisao u Napoli? Kako je Haland odabrao Dortmund? Samo kod nas istog momenta postoji samo 4,5 klubova na svetu. Zbog takvog načina razmišljanja i nemamo prvotimce Reala, Barse, Bajerna, Sitija i ostalih. Zato što nam igrači preskaču 10 stepenika odjednom. I izgube se. Koliko god da je Vlahović dobar, a dobar je, Arsenal je savršen korak napred, stepenik gore i ne treba iznad toga.
K

Kiks

pre preko 2 godine

Bravo za komentar i ja isto mislim, smao ralika je u novcu, ovi placaju 4 ili 5 miliona godisnje a ovi veliki po 10 ili 12 godisnje, u tome je caka :) . Jovicu Dortmund nudio 6,5 miliona godisnje bez bonusa a u Realu dobio 12 sa sve bonusima :)
K

Komandant

pre preko 2 godine

Koliko navijača bednog Arsenala na ovom portalu. I svi do jednog žele Vlahoviću da propadne u tom jadnom klubu. Arsenal sigurno u narednih 5 godina neće igrati ligu šampiona. A verovatno i 10 godina. Ljudi žele da Dušan igra ligu evrope ladno. Koji amateri. Valjda mu treba poželeti neki klub iz top 10 u svetu, posle ovakve dve sezone u Seriji A. A ne Arsenal. Totenhem je 4. Engleskoj već u februaru. To svi znaju osim vas "navijači".
l

letecagugutka

pre preko 2 godine

Sta pricas ti decko?? Arsenal bedni klub, jedini koji je osvojio Premijer ligu bez poraza? Eto njih vec dogodine u Ligi sampiona, a taj Totenhem mozda dogura do ove Lige Bekija Bekica.
V

Vldblk9a

pre preko 2 godine

Totenhemova pozicija trenutno i nije bas realna. Pre gostovanja Sautemptonu nisu igrali utakmicu u gostima 55 dana, prakticno su izbegli boxing day, u 3 utakmice za redom su imali igraca vise, i na sve to pate se da dobiju cak i raspali watford. Ako oni budu cetvrti ispred MU, Arsenala pa cak i west hama ovi treba da se pogase momentalno. Njima je 7 mesto vrhunac, sve preko toga je veliki uspeh.
K

Komandant

pre preko 2 godine

Da da. Osvojio je PL. Ali isto tako je i osvojio Ligu šampiona. Ovaj što priča za totenhem ne zna da ljudi imaju 2 utakmice manje. Pojma vi o fudbalu nemate. Dođite ovde u maju pa ćemo videti gde će biti Totenhem a gde arsenal.
s

simicmacan

pre preko 2 godine

Arsenal mali klub???? Klub koji 96 godina nije ispao iz najjaceg engleskog takmicenja? Arsenal je u 3 najveca engleska kluba. A Liverpool nije 29 godina osvojio to takmicenje i sad odjednom najveci klub??? Dusane, pravac u Arsenal
D

Dil

pre preko 2 godine

Da nece mozda trenutno bedne ekipe poput Totenhema, Junajteda, Lestera?
B

Biceto

pre preko 2 godine

Prihvatiće ovo Fjorentina kao 2 i 2. Toreira vredi više od tih 15 miliona i uz Vlahovića je ubedljivo najbolji igrač u timu ove sezone. Toreira Seriju A može žmureći da igra. Ako je ovo istina, bolju ponudu teško mogu očekivati za igrača koji nije produžio ugovor.
M

Mikki

pre preko 2 godine

Fiorentina bi vjerovatno prihvatila ali problem je što ga hoće sad, i što on neće u Arsenal
I

I

pre preko 2 godine

Ako bi Vlahović bio spreman da ga prihvati, onda Arsenal MORA hitno da ga dovede već sad u januaru, inače će izgubiti ligu šampiona i izgubiti sve ove supertalentovane klince kojima će prekipeti dok čekaju da klub poraste. Već viđeno mnogo puta. Ovo im je opet velika šansa da naprave generaciju i moraju biti brzi i trošni već sada. Nema kluba na svetu koji im ne bi uzeo Martinelija i Saku, a ima još par njih vrlo zanimljivih, kojima sigurno nije lako da igraju sa nekim Džakom. Arsenal hitno da dovede Vlahovića i jednog centralnog veznog, e onda bi top 4 bilo sigurica do leta.
C

Covid

pre preko 2 godine

Da da. Sigurica. Smešan si
G

Gunners4life

pre preko 2 godine

Drag mi je Dusan i volio bih ga u Arsenalu ali i ti ga pretjera druze sada. Po tvome komentaru ispade da je Vlahovic neka dokazana klasa koja garantuje 30 golova u sezoni. Dusan je i dalje samo veliki potencijal i zato mu je izbor narednog kluba presudno da se ne desi novi Jovic. Arsenal mu je najbolji izbor upravo radi rada sa mladim igracima.
S

Savaloralinovački

pre preko 2 godine

Kako ovi ljudi u Arsenalu nisu shvatili do sad da ne vredi dovoditi igrača koji ni sam ne želi da dodje. Videli su prošlo leto sa Lokatelijem, ganjali ga čitav prelazni rok, ali on neće pa neće. Tako ni Vlahović, ako ne želi, džaba ga ganjate. Bolje se okrenite nekoj realnijoj opciji. I uostalom, pokazalo se, makar prošli rok, koliko znači ako dovedeš igrače koji vole Arsenal, koliko su borbeniji i više se zalažu na terenu. Da se razumemo, i ja bih volio da Vlahović dođe jer je zver, ali njemu je izgleda Arsenal poslednja opcija nažalost
T

Triumfi

pre preko 2 godine

A ti si pričao sa Dušanom pa tačno znaš šta je u njegovoj glavi i da nipišto neće u Arsenal??
k

kme

pre preko 2 godine

Nedaj Boze u Arsenalu
B

BarCG

pre preko 2 godine

Ne znam koliko je Vlahovic zainteresovan za Arsenal, ali mislim da bi se sjajno uklopio. Mlada je ekipa, puna talenta, jos kada bi izborili Ligu sampiona, mislim da bi mu sjajan potez bio. Ne bi imao pritisak kao sto bi imao u Real, Barsi, itd