Komentari na vest

Arsenal iz Vengerovog vremena: Postižu golove, driblaju i daju šansu deci od 15 godina (VIDEO)

P

Pokaču455

pre preko 1 godinu

Nemoj te porediti ta dva kluba Arsenala jel nemaju veze jedni sa drugim i Venger i Arteta ko makarone i ćevapi . Plus onaj tim Arsenala je bio mašina za ove devojčice . A ovaj sad tim Arsenala ništa posebno . Plus oni nekad su igrali sa mnogo jačim ekipama nego što su sad svaki tim nekad je imao 2 ili više LEGENDARNA IGRAČA A ovo sad kao mleko u prahu ! Tako da manite ta poredjanja i te bajke i basne !
A

Arsenalova deca

pre preko 1 godinu

Šteta pa su pokazali domet protiv Uniteda. Mislim da neće dobiti nijednu od top 6 ekipa ove sezone. Ali igraju fino
v

vito i ja

pre preko 1 godinu

Dobro je za prvenstvo da se i Arsenal i M.Junajted umešaju u dorbu za ligu šampiona, ali to ćemo videti kako da li će se i desiti, jer pre svega Arsenal se mnogo osilio pobedama protiv polutimovima. Izgube li još jedan derbi, vratiće se tamo gde su bili i prošle godine.U Mačesteru je sve na treneru, ako posloži kockice vidimo se u LŠ.
T

Thomas Frank

pre preko 1 godinu

Brentford Manager: "We lost to a team at the top of the table, I think Arsenal will compete for the title." 👀
3

34

pre preko 1 godinu

Granit Xhaka je postao world class veznjak pod palicom Artete!
I

I

pre preko 1 godinu

Samo kad je Parti na terenu. Ne zanosi se. Kolika je Dzaka rupa pokaze sve i jedan derbi.
T

Tiesto

pre preko 1 godinu

Vratio se pravi vladar ostrva , londonski lavovi , sa engleskom ubitačnom atletikom , španskim šmekom i brazilskom završnicom.Smith Rowe buduća zlatna lopta , novi bergkamp.Predvidjam im vladavinu narednih 10ak godina.Konačno su se rešili vlasnika koji su štedeli na svakom koraku , dosta su punili tudje džepove.Poz za braću Gunnere.
@

@Tiesto

pre preko 1 godinu

Koliko vredi Arsenal videlo se u jedinom jakom mecu od starta sezone, sa Junajtedom.Videcemo ih uskoro, kad krene tezi raspored malo.
a

a realno

pre preko 1 godinu

Ovo sto ti pises ni braca Grim smislila ne bi.
T

Tiesto

pre preko 1 godinu

Druže , sa toliko malo fudbalskog znanja ne bi trebao da komentarises bilo sta na ovakvim portalima , uporedjujes man utd i arsenal koji je kolevka fudbala od pamtiveka.Man utd daje po 100mil za igraca koji je ponikao iz ajaksove skole, drzava ih podrzava miljenici su drzave , a arsenal lansira svake godine po jednu generaciju gde ce svako od pojedinaca vredeti minimum toliko , sudis na osnovu jedne utakmice , pogledaj samo igru tima , neces naci nista slicno.Arsenal je obogaljen losom upravom i vlasnicima , isisali su zivot iz kluba a ne sta drugo , da nije sta nije arsenal bi danas bio na nivou bayerna milana reala po evropskim uspesima.Svaki fudbalski sturcnjak ce ti isto reci.
0

02RF1

pre preko 1 godinu

Ali Chelsea koji ne kupuje Zesusa, majstora fudbala,gde slusam ljude koji pricaju kako on nije igracina.Iste one gluposti ili slicne kao za Sterlinga.
B

Boogy

pre preko 1 godinu

Za Arsenal debituje klinac od 15 leta, a kod nas je igrač od 21 i dalje mlad i perspektivan.
U

Uo

pre preko 1 godinu

Arsenalu sezona zavisi od zdravlja Partija, zato je nepredvidivo sta ce da urade ovaj put. Kao one sezone kada su bili prvi do februara pa se povredio Kazorla i ode sve nizbrdo. Ista je sada situacija sa Partijem. Naravno, nije ranga Kazorle, vec zbog toga sto samo na njegovoj poziciji nemaju adekvatnu zamenu. Evo danas na primer nisu igrali Zincenko i Odegard, nije se osetilo ni najmanje, jer tu su Tirni i Vieira, bukvalno nikakav problem. Isti rang igraca. I bek da se povredi i levi i desni, ima zamene. I za stopera ima zamene, jer onda Vajt ide centralno. Za krila da ne pricamo, tu su prejaki. Ali ako se povredi Parti, to je sunovrat sezone. Sa njim su kandidati za titulu, bez njega mogu i van top 4. Ne zato sto je on Makelele, vec zato sto nemaju ni priblizno dobrog veznog i to treba da je top prioritet.
G

Guners

pre preko 1 godinu

U januaru dolazi za džabe daglas luis, tilemans ili danilo iz palmeirasa.
S

Simicmacan

pre preko 1 godinu

Ja sam navijač Arsenala 25 godina, pa iskreno mogu da kažem da nisu kandidati za titulu, ali jesu za top 4. Iskreno, mislim da ne mogu da se nose sa Sitijem, one mašine će ih zgaziti. Biće drugi u najboljem slučaju. Naravno, voleo bih da budu šampioni, ali ako se to desi u ovoj konkurenciji treba odmah spomenik ispred stadiona da im izliju
I

Iron man

pre preko 1 godinu

Slazem se to za Partija, al od kako je dosao kuburi sa povredama odigra 5 pa ne igra 6 i sve tako. Realno ta pozicija u Arsenalu visi, Lokonga nije taj kalibar i on je kao i Elneni isuvise defanzivan igrac. Mislim da je Tirni jaca opcija od Zincenka, mozda je Zincenko za nijansu jaci napred, ali defanzivno nije ni blizu Tirniju.
P

PeakyBlinders

pre preko 1 godinu

Bravo. Bukvalno si sve rekao
1

14

pre preko 1 godinu

Arsenal gazi sve redom i nema stajanja!!!
U

Uo

pre preko 1 godinu

Arsenalu sezona zavisi od zdravlja Partija, zato je nepredvidivo sta ce da urade ovaj put. Kao one sezone kada su bili prvi do februara pa se povredio Kazorla i ode sve nizbrdo. Ista je sada situacija sa Partijem. Naravno, nije ranga Kazorle, vec zbog toga sto samo na njegovoj poziciji nemaju adekvatnu zamenu. Evo danas na primer nisu igrali Zincenko i Odegard, nije se osetilo ni najmanje, jer tu su Tirni i Vieira, bukvalno nikakav problem. Isti rang igraca. I bek da se povredi i levi i desni, ima zamene. I za stopera ima zamene, jer onda Vajt ide centralno. Za krila da ne pricamo, tu su prejaki. Ali ako se povredi Parti, to je sunovrat sezone. Sa njim su kandidati za titulu, bez njega mogu i van top 4. Ne zato sto je on Makelele, vec zato sto nemaju ni priblizno dobrog veznog i to treba da je top prioritet. I ajde, nema prave rezerve za devetku, ali Zezus je kao struna.
R

Ringostar

pre preko 1 godinu

Rutinska pobeda, Vieira jeste malo mekan ali vidi se da ima mozak. Xhaka danas veoma dobro odigrao. Martineli malo sili po nekad, to me kod njega nervira. Dobro je sto rutinski dobijamo slabije timove,videcemo u oktobru nase pravo lice, fali nam malo srece i m**a protiv jacih timova. ARSENAL!!!
O

Oirad

pre preko 1 godinu

Sviđa mi se kako izgleda tabela. Gde je onaj lik što navija za koke što je lupetao juče po komentarima kako su oni prvi?
G

Gunners011

pre preko 1 godinu

Sve mogu da razumem, ali da neko navija za totenhem.. Mislim stvarno
H

Host of other

pre preko 1 godinu

Ne zna se ko je u boljoj formi , da li arsenal , totenhem ili junajted , bice bas zanimljivo ko ce ostati bez ls , siti znamo da nece , a Liverpool ne bi trebalo.. al ko onda , celzi vrlo vjerovatno ..jos jedan velikan ostace bez.. vjerovatno arsenal kad krene gust rasprored i povrede.imaju najtanju klupu od svih.. a prvih 11 najboljih posle sitija..