Arsenal obara rekord zbog Pepea, na stolu 80.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.07.19. | 16:11

Brzonogi reprezentativac Obale Slonovače nada se pozivu PSŽ, a Lil želi da se slučaj reši što pre

Bajern tvrdi da nije ta klasa, Interu je preskup, Liverpul i PSŽ se nećkaju, a Arsenal deluje konkretno i odlučno! Nikola Pepe je posle vrhunske sezone u Lilu privukao strahovitu pažnju najbogatijih evropskih klubova, a od svih koji su se dosad pominjali najkonkretnije su Tobdžije iz Severnog Londona koje su još u četvrtak dostavile zvaničnu ponudu Lilu!

Francuski dnevnik Ekip saznaje danas da je Arsenal još u četvrtak na sto Lilovih rukovodilaca stavio na sto zvaničnu ponudu na 80.000.000 evra! Upravo toliko novca Lil i traži za svog brzonogog ofanzivca i što se njih tiče ne bi trebalo da bude nikakvih prepreka na putu realizacije ovog transfera, međutim... Mada se reprezentativcu Obale Slonovače sviđa ideja prelaska na Emirejts, on se nada pozivu Pari Sen Žermena, koji navodno nema nameru da žuri i ima drugih planova na tržištu. Pre svega da se razreši misterija oko Nejmarove budućnosti, jer bi upravo eventualni transfer Brazilca na Kamp Nou mogao da napravi domino efekat i sa sobom povuče niz transfera širom Evrope.

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - nedelja, 14. jul

U ime Lila sa Arsenalom je pregovarao generalni direktor Mark Ingla, koji je i dobio na ruke dobio predlog za transfer od 80.000.000 evra, ali bi ta suma bila isplaćena u dve ili tri rate, o čemu piše francuski TelefootIngla se u subotu ujutru sastao sa Pepeovim agentom, a medijator u celom poslu je i Žorž Mendeš.

Ako bi Lil i Pepe pristali na transfer, Arsenal bi postavio novi rekord po visini izdvojenog novca za jedan transfer. Trenutni rekorder je Pjer Emerik Obamejan koji je u januaru 2018. stigao iz Dortmunda za 63.750.000 evra. Podsetimo, Arsenal je na pragu da završi i transfer talentovanog štopera Sent Etjena Vilijama Salibe, te levog beka Seltika Kijerana Tirnija, a na radaru je i Dani Sebaljos iz Real Madrida.

Lilu se žuri. Iako se prelazni rok u Premijer ligi zatvara 8. avgusta, Doge bi htele da Pepeov transfer bude zatvoren što pre kako bi i same mogle da porade na dovođenju zamene za jednog od najbržih fudbalera francuskog prvenstva. Lil generalno ne bi da se odrekne Pepea jer veruje da bi cena mogla još da raste u budućnosti, ali suma od 80.000.000 evra je u ovom trenutku nešto što teško može da se odbije. To smatraju i Pepeovi savetnici, mada misle i da u narednom transferu ne sme biti prostora za grešku.

Svesni su i oni da je Arsenal godinama bio poznat po afirmisanju mladih igrača i kao prelazna stanica pre odlaska u one najveće klubove, ali ako se PSŽ bude javio u narednih nekoliko dana mogao bi da se nađe u ogromnoj prednosti.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara