Komentari na vest

Arsenal podigao ponudu na 80.000.000 evra i opet je odbijen!

@

@binary

pre preko 1 godinu

Za manje pare bi lagano mogli da potpišu Sms-a... Ne kapiram čemu tolika zbrka oko Kaiseda.
R

Rusko

pre preko 1 godinu

Arsenal se cenka. Celsi ce im opet isto napraviti. Arsenal mora dovesti top igrace da ostanu ovakvi brutalni. Pozz
o

okayy

pre preko 1 godinu

Kaisedo nije ni blizu top igrača.

Marko Pavlovic

pre preko 1 godinu

Ako tanomo neki enco vresi preko 100, vredi ovaj momak bar isto. Ali da su cene u kudilu i jesu. Poenta je da im nije zapelo i to je to.
G

Gost29

pre preko 1 godinu

Kako možete tražiti igrača koji navija za drugi engleski klub? Caicedo je prošle godine rekao Atletiku o #MUFC: „Moj san je da igram za Mančester junajted. „Antonio Valensija je primer koji treba slediti. Svojom snagom i posvećenošću uspeo je da dođe do tog nivoa. "To me motiviše da nastavim vredno da radim i radim prave stvari." I tada ga je Junajted imao za 10 miliona funti ali su se umešali razni mešetari, Junajted se povukao i kupio ga Brajton za iste pare.
t

tako što

pre preko 1 godinu

Traže igrača a ne navijača?
d

djalminhaa

pre preko 1 godinu

po meni najbolji izbor za mesto zadnjeg veznog,odlicna defanziva i jako dobar tehnicki potkovan igrac....ne znam zasto se kaze ako ovaj vredi 80,onda enco i vredi 120 miliona....ako ga je neko gledao uopste,moze komotno da kaze da enzo nije uopste bolji igrac od ovog,cak bi pre kaiseda doveo nego enca u ekipu,po meni komoletniji igrac.....ali da se razumemo,ni jedan ne vredi toliko,njihove godine odredjuju cenu jer su svakako zalog za buducnost....a ako gazde imaju para,ne sekiram se koliko kostaju,dovedite kaiseda....da mi ne brinemo sta je realno....
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Kakvi komentari, kaznite igrača i slične gluposti, a ovi se robovlasnici razbacuju milionima. Svi u rudnik za džabe da radite,mnogo vam je I to što vas država ili privatnici plate kad tako razmišljate.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Ne bi me cudilo da Brajton napravi primer od njega. Na tribine bato, pa razmisli da li ces da kukas za transfer ili ces da postujes klub koji te placa i zbog kog si postao "slavan". A klub kao Brajton koji napreduje iz godine u godinu ne sme sebi da dozvoli da ga igraci ucenjuju.
r

reboot

pre preko 1 godinu

Ne može da pravi takve primere klub koji je pre 10 dana prodao Trosarda za siću.
A

Apoel

pre preko 1 godinu

Eto primera koliko hoces za Zvezdu, da se mogu naci mladi igraci u juznoj Americi. Prvenstveno mislim na Ekvador, Kolumbiju i Argentinu. Mislim da bi se mnogo bolje uklapali nego brazilci a za smesne pare...
t

ttttttttt

pre preko 1 godinu

Ovde Zvezda nije tema.
G

GostLazar

pre preko 1 godinu

Englezima ograniciti da u prelaznim rokovima smeju da potrose 100 miliona evra. Ovo je bas preterivanje, gadjaju se ciframa kao na Pes-u. Celsi pukao preko 300 miliona za zimski rok, niko ni rec da kaze iz FFP-a. Bas preteruju Englezi, samo njima svako vredi preko 100 miliona, a engleski reprezentativci i vise.

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Arsenal izuzev onog Pepea nije previse trosio poslednjih godina.
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Jeste trošio ali je vrlo pametno i na poziciji gde fali.
G

GostLazar

pre preko 1 godinu

Nisam mislio konkretno na Arsenal, nego na engleske klubove. Konkretno mislim na Celzi, preteruju. Pukli 300 miliona za zimu, i dalje su ocajni. Niko ne pita pdakle pare, FFP cuti.
G

Gost83

pre preko 1 godinu

Brighton odlicno poceo da radi, pravi primer profesionalnog poslovanja. Imaju 5 star academy sto bi rekli englezi, i za mladje kategorije a i za prvi tim. Jedan od najboljih trening centara u Premier Ligi. Ukucajte 'Amex Elite Football Performance Centre Brighton' pa cete videti uostalom i sami. Odlicne mlade trenere koji tamo rade i naravno skauting po celom svetu! Ovog su ja mislim doveli za oko 5 miliona evra. A sada...blizi se stotka. A plus i dalje odlično igraju bez obzira na smenu Pottera. Sto znaci da i direktorski sektor odlicno radi jer su pogodili sa zamenom sto bas i nije lako. Plus imaju ultra moderan i relativno nov stadion. Mozda trenutno i najgotivnija momcad Premier Lige, voleo bih da kojom srećom udju u Evropu. Da ove nase neznalice pošalju po jednog barem zaposlenog tamo pa da provedu 6 meseci i vide i nauce kako se radi!!!
g

gostovici

pre preko 1 godinu

Ne treba više ni jednu ponudu da im pošalju, a Brajton dobro neka razmisli kad ga bude svima nudio za godinu dana za 20 miliona
G

Gost300

pre preko 1 godinu

Ne trebaju odustati,za nekih jos 5-10 mil.jer je u pitanju borba za titulu,nije neka mala stvar i zbog toga moze propasti cijela sezona...
S

Ssasd

pre preko 1 godinu

Ne znam sta Brajton ocekuje i koliko novca zeli za igraca, dobijas ogromne pare i najvece ikad za bilo kog igraca i ti to odbijas!Jos isti taj igrac javno pise kako zeli da ide a sigurno je i pre te objave na instagramu sam pricao sa upravom i rekao im da zeli da ide, ali cim nije mogao da nadje zajednciki jezik sa njima mora ovako javno da pokusa!A da ne pricamo o tome da im decko bukvalno igra za sicu i njegovim zadrzavanjem bi ostavili igraca koji nije zadovoljan, ugovor tesko da ce produziti posle svega ovoga i da ostane u Brajtonu tako da mu ne gine prodaja na leto ako eventualno sad ne ode, a tesko da ce dobiti vise od ovih para!Ako ga ne prodaju ni sad ni na leto on ulazi u poslednju godinu ugovora a tek tad onda nece moci da izvoljevaju sa obestecenjem!
T

Trololo

pre preko 1 godinu

A zasto bi ga prodavali? Kako onda manji klubovi da postanu jaki i da se bore za titulu? Brajton nema milijarde, poput nekih klubova, sve su uradili kroz sistemski rad i lagano napredovanje. Njima te pare nisu neophodne, bitniji im je sam igrac. A ako ce ga vec prodati, treba da ih oderu, kao sto je Lester odrao Junajted za Megvajera.
n

nedano

pre preko 1 godinu

Sta smo mi dozivili da igrac nakon 30 utakmica u PL vrijedi skoro 100mill. Ejj prije godinu i po igrao u nekakvom Berschotu iz belgije.
O

OU

pre preko 1 godinu

Ovo Arsenal pumpa cifre medijski da pokusaju da navuku Celsi :D
l

lol12

pre preko 1 godinu

Zaradili 215 miliona u zadnje 2 sezone samo na transferima.Ako i ovog prodaju ode na preko 300 miliona evra.
G

Gost355

pre preko 1 godinu

Novi kante Ako njega dovedu, imaju brutalan mlad tim za duge staze Jedan dobar stoper i desni bek da se dovedu i bruka
G

Gost300

pre preko 1 godinu

Sta ce im toliki stoperi,imaju Salibu,Gabriela,Kiviora,Bena Vajta,Tomijasua,svi su stoperi,samo sto zadnja 2 igraju i na beku,tu je jos (nadam se ne zadugo) Holding,a i Tirni za Skote igra stopera,po meni vise fali ofanzivniji desni bek...
M

Mop

pre preko 1 godinu

Ovakav vezni apsolutno. Centarfor njima treba obavezno pre štopera jer su sasvim pristojno popunjeni. Eventualno neki klinja za normalan novac, i po meni bi to bilo to. I desni bek na tu foru. Kapiram da neće prodavati kao ranije najbolje igrače
l

lanmi...

pre preko 1 godinu

To je pilićarski tim a ako ga dovedu i dalje će biti pilićarski tim
M

M11

pre preko 1 godinu

Ako za ovog stvarno izvuku 100m, onda oni ludaci iz Celsija i treba za Enza da daju 120m
I

I

pre preko 1 godinu

Kladim se da nije dao ni 50. Najjače da ne bi prihvatili 80 miliona za nezadovoljnog igrača.