Moises Kaisedo (Reuters)
Moises Kaisedo (Reuters)

Arsenal podigao ponudu na 80.000.000 evra i opet je odbijen!

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.01.23. | 10:04

Brajton se ne šali

Ekvadorski vezista Moises Kasiedo je jedna od glavnih priča prelaznog roka. Dva dana pred zatvaranje fudbalske pijace, Brajton odoleva napadima Arsenala za njegov potpis.

Nakon prve ponude od 70.000.000 evra, sinoć je Arsenal poslao i drugu. Vrednu 75.000.000 evra fiksno i 5.000.000 kroz bonuse. I opet je odbijen! Brajtonov stav je da Ekvadorac nije na prodaju.

Izabrane vesti

Ali ne treba odbaciti opciju da se Arsenal vrati za pregovarački sto sa još jačom ponudom i da se približi Brajtonovom zahtevu od čak 90.000.000 evra što je bila cena određena za Kaiseda na početku prelaznog roka i delovalo je da niko neće ni prići pomenutoj granici. Čelsi je pokušao sa ponudom od 60.000.000 evra koja je glatko odbijena i od tada se nije javljao. A onda je Arsenal krenuo u ofanzivu sa parama ranije spremljenim za Mihajla Mudrika kojeg im je Čelsi oteo ispred nosa... 

Mladi Ekvadorac juče nije bio u sastavu za meč protiv Liverpula pošto je javno zatražio transfer preko društvenih mreža i čini sve kako bi ubedio klub da ga proda. Brajton ga je izbacio iz tima kao vid kazne za istup u javnosti ali čini se da ovde još nije stavljena tačka.

Kaisedo i njegov agent guraju transfer svim silama i nadaju se da Brajton zapravo samo pokušava da izvuče što više novca jer znaju da je igrač neophodan Arsenalu i da londonski klub ima mnogo para za trošenje ove zime. Mikelu Arteti je neophodno pojačanje u srcu veznog reda uz Džaku i Tomasa Partija pošto je Elneni povređen, a Albert Sambi Lokonga nije ispunio očekivanja.

Brajton igra rizičnu igru jer ovo je novac koji bi retko ko odbio. Ali klubu sa juga Engleske ne gori pod nogama, igra sjajnu sezonu i mogao bi da se uključi u borbu za Evropu. Kaisedo je jedan od ključnih igrača De Zerbijevog tima ali je pitanje kakav bi uticaj na igru imao ako ostane nezadovoljan u klubu do kraja sezone.

 


tagovi

Mojzes KaisedoZimski prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Arsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara