Komentari na vest

Arsenalu FA kup nije prioritet kada mu predstoje dueli sa Totenhemom i Junajtedom

G

Gost29

pre preko 1 godinu

Dva ligaška poraza u najavi
G

Gost090999

pre preko 1 godinu

dve pobede, a da se ne oznoje.
U

UO

pre preko 1 godinu

Sa Totenhemom igraju tek za 6 dana, tako da barem ovu utakmicu mogu bez problema da igraju u solidno jakom sastavu.
H

Host of other

pre preko 1 godinu

Ma da ,pa nek se povrijedi neko protiv Oxforda a na klupi nemas nikoga.. bukvalno omladinci ovo treba da igraju.. i da se ispadne odma ako bude moglo.. i onda do kraja u Ligi i ligi evrope..
U

UO

pre preko 1 godinu

Napisao sam u solidno jakom sastavu, jer se slažem sa tobom, ne znam gde je problem? Oni ključni za koje je katastrofa da se povrede, neka odmore, a svakako nije da se igra ni sa omladincima.
H

Host of other

pre preko 1 godinu

Ova uprava ako ne shvati da se ne moze sa 11 igraca nista osvojiti, dzaba sve ovo.. ljudi imaju jednog ipo igraca na klupi , bukvalno niko ne moze da doprinese , i tako vec evo drugu sezonu imaju odlicnih prvih 11 ,i nikoga na klupi,i evo druga zima zaredom izlgeda nece nista uraditi po tom pitanju.. a ukoliko ne urade,ne da nece uzeti titulu ,nego je pitanje i top 4, posto se samo ceka neka povreda Partija ili tako nekog.. i ekipa za 30% slabija.. a zamjene nigde
j

japi

pre preko 1 godinu

Pa i nije bas tacno da Arsenal nema bas nikakvu klupu. Opcija u odbrani imaju koliko hoces. Tomijasu igra sve pozicije u odbrani, imaju dva odlicna leva beka, Vajt igra i stopera i beka tako da je broj mogucih kombinacija ogroman. Od Tirnija, Tomijasua i Zinčenka, uvek su dvojica na klupi. U veznom redu imaju na klupi Fabia Vijeiru i evo sad Smita Rouva. Oba pokrivaju ogroman broj pozicija. Kad je Žezus zdrav, Nketija je solidna izmena, a i Martineli je prvo skolovan kao spic. Neću pominjati Holdinga, El Nenija i slicne, jer pominjem samo odlicne igrace spremne odmah da zamene i da se puno ne oseti. Dakle ima tu 16-17 ozbiljnih igrača, a ne 12. Veliki problem je pozicija zadnjeg veznog, gde nema klasne zamene i hajde neki centarfor mozda, drugacijih karakteristika. To je realno. Na ostalim pozicijama Arsenal pokriven.
H

Host of other

pre preko 1 godinu

@japi Gde je zamjena za Saku,Martinelija , Xhaku,Partija, pa i Jesusa.. nketiah je ok al nije taj nivo.. takodje i holding daleko od nivoa Pl..dakle i stoper problem.. eto ti pola tima , jedan da se povrijedi od ovih eto muka..znaci fale bar 2,3 odlicna igraca na klupi..
G

Gost1974

pre preko 1 godinu

Daće bog da zbog toga ne osvoje titulu!