Tomas Parti (©Reuters)
Tomas Parti (©Reuters)

Arteta se potpuno pogubio: Parti kriv i zato što je povređen (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.12.20. | 12:56

Trener gurnuo igrača nazad u igru

Opasno gubi konce Mikel Arteta. Posrće Arsenal iz kola u kolo, sad je to već niz od četiri utakmice bez pobede i pad na 15. mesto tabele.

Tobdžije su daleko bliže borbi za opstanak nego za mesto koje vodi u Ligu šampiona. A, Arteti se ljulja...

Izabrane vesti

Koliko je Španac pogubio konce pokazala je i utakmica sa Totenhemom. Arteta je gurnuo u vatru nedovoljno oporavljenog Tomasa Partija, koji je usred meča obnovio povredu i morao da izađe na kraju prvog poluvremena.

Ali i to što je povređen bila je krivica Tomasa Partija, jer je zatražio izmenu usred akcije koju je Totenhem završio drugim golom. Na snimku se vidi kako je Ganijac hramljući došao do klupe za rezerve, a kada je sevnula kontra Pevaca, Arteta ga je bukvalno gurnuo da se vrati na teren, da trči u odbranu.

I tu se Parti dokusurio...

Tomas je hramao, bolelo ga je i tražio je da izađe, pa smo usred ključnog momenta te kontre imali čoveka manje na terenu. Trebalo je da padne na teren“, besno je pričao Arteta posle meča.

Iako je Ganijac jedva izašao s terena, trener Arsenala smatra da je morao – više da učini!?

Hteo sam da bude na terenu, da uradi sve što može za tim u toj situaciji. Niko nije očekivao da će biti van svoje pozicije. Zato sam ga gurnuo nazad na teren, mislim da nije bio svestan koliko je bio bitan taj momenat na terenu. Verovatno zato što ga je mnogo bolelo. Sad više ne možemo ništa da učinimo da popravimo situaciju“, rekao je Arteta.

Potpuno odsustvo empatije za druge, pošto je njegova koža na šiljku. Zato Arteti odbrojavaju dane do odlaska sa Emirejtsa. 


tagovi

Tomas PartiMikel ArtetaArsenalPremijer liga

Obaveštavaj me

Arsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara