Askoli odustaje od Ninkovićeve prodaje: On je lider ekipe!

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.06.19. | 20:36

Veruje se da samo ponuda od 5.000.000 evra može da natera čelnike Bjankonera da sednu za sto i otpočnu pregovore sa nekom od zainteresovanih strana

Nikola Ninković je lider Askolija i klub nema potrebu da ga prodaje u ovom trenutku. To su gazda kluba Masimo Pulćineli i sportski direktor Antonio Tesoro poručuli na današnjoj konferenciji za štampu, gde je predstavljen novi trener Paolo Zaneti.

Srpski vezista ima ugovor do 30. juna 2021. godine, a Askoli je već glatko odbio ponudu od 2.800.000 evra, plus bonusi. Veruje se da samo ponuda od 5.000.000 evra može da natera čelnike Bjankonera da sednu za sto i otpočnu pregovore sa nekom od zainteresovanih strana.

Izabrane vesti

Ninković iza sebe ima najbolju sezonu u karijeri, zabeležio je 31 nastup (28 puta je bio starter) i sakupio 2.417 minuta na terenu. Postigao je šest golova i imao sedam asistencija. Koliko je važan za ovaj tim pokazuje i podatak da je na pet mečeva bez nekadašnjeg igrača Partizana Askoli ostvario samo jednu pobedu, uz dva remija i dva poraza.

Ninković je u ovom trenutku verovatno najtraženiji igrač Serije B, s obzirom da su za njegove usluge zainteresovani Parma, SPAL, Bolonja, Sasuolo i nemački Volfzburg.

Foto: Screen shot


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara