Foto: Reuters
Foto: Reuters

Aston Vila ispred Čelsija i Arsenala, Svrake skuvane u prvom poluvremenu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.01.21. | 22:53

Rutinski – 2:0

U zaostaloj utakmici Aston Vila je lako ubacila Svrake u lonac, uključila ringlu i završila posao protiv Njukasla već u prvom poluvremenu. Možemo da kažemo da je tim iz Birmingema odradio rutinski ovu utakmicu i sa nova tri boda se popeo na tabeli Premijer lige - 2:0 (2:0).

Zapravo, Aston Vila je ovako stigla do 29. boda i osmog mesta na tabeli. Ima isto bodova koliko i Čelsi uz dve utakmice manje od Plavaca, a Aston Vila ima i dva boda više od Arsenala, iz takođe, dve utakmice manje.

Izabrane vesti

Ne može se baš reći da je Aston Vila u nekoj dobroj formi, izgubila je dva poslednja duela, ali ovaj nije smela da propusti. U Birmingem je stigao Njukasl. Svrake igraju baš loše, nižu poraze, a ovo im je četvrti vezan. Pritisak na menadžera Stiva Brusa nastavlja da raste, a vrlo moguće da će posle ovakvih rezultata biti potegnuto i pitanje o njegovom statusu na klupi Njukasla.

Videlo se od samog starta da je Aston Vila bolji tim i samo se čekalo kada će odbrana Njukasla pući. To se dogodilo u 13. minutu kada je posle smušene reakcije odbrane Votkins bio na pravom mestu, stigao je do lopte pre golmana Darloua i pogodio za prednost Vile.

Nastavio je domaćin da napada i pred kraj prvog poluvremena je suštinski overio utakmicu. Jako lep gol je to bio Traorea. Sve se izdogađalo posle kornera, Griliš je proigrao Traorea, a ovaj pogodio od prečke.

Ovo je četvrti meč u svim takmičenjima kako Njukasl nije dao gol. Pre toga je dao jedan Lesteru, a pre toga na još tri nije zatresao mrežu protivnika.

PREMIJER LIGA - ZAOSTALI MEČ 11. KOLA

Subota

Aston Vila - Njukasl 2:0 (2:0)

/Votkins 13, Traore 42/

*** kvote su podložne promenama



tagovi

Džek GrilišAston Vila

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara