Đorđe Gordić (©Starsport)
Đorđe Gordić (©Starsport)

Atalanta pronašla pojačanje u Lučanima? Đorđe Gordić na meti Boginje

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.12.21. | 09:01

A nije ni Boginja jedina zainteresovana

U redakciji ga zbog frizure zovemo „srpski Genduzi“, istina je da stilom igre više naginje ka Adrijenu Rabiou s kim ga i porede po mrežama. Nebitno uostalom, jer Đorđe Gordić pažnju fudbalske javnosti i nije privukao frizurom koliko dobrim igrama koje bi već ovog leta mogle da ga odvedu iz Lučana.

Sportski žurnal piše da je na adresu Mladosti stigla konkretna ponuda iz Bergama: slavna Atalanta – klub poslednjih godina čuven po skauting službi i sposobnosti da prepozna talenat pre svih – navodno se javila i pitala za Gordića.

Izabrane vesti

Odgovor još čeka, jer su prema Žurnalovom pisanju za 17-godišnjeg Gordića zainteresovana i dva španska, pa čak i jedan engleski klub. On bi zbog godina bez problema i dobio ostrvsku radnu dozvolu.

Istina, bar u Atalanti teško da bi odmah zaigrao za prvi tim što i ne treba da čudi imajući u vidu da je tek 5. novemba 2021. proslavio 17. rođendan.

Ali i tako mlad uspeo je da u Lučanima ove sezone sakupi 11 utakmica u Superligi, iako je sezonu počeo u omladincima. Negde od kraja oktobra već je postao nezamenljiv član startne postave Mladosti. Po svemu sudeći neće se još dugo tamo zadržati.


tagovi

Đorđe Gordićletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara