Depaj i Karasko (©Reuters)
Depaj i Karasko (©Reuters)

Atletiko bi i jare i pare: Hoće Depaja za džabe, ne pušta Karaska u Barsu

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.01.23. | 15:02

Madridski klub dogovorio saradnju sa holandskim napadačem do leta 2025. godine, ali...

Sarađivali su Atletiko i Barselona u nekoliko navrata prethodnih godina, razmenjivali igrače između sebe, uglavnom napadače, i ta tradicija mogla bi da se nastavi ove zime. Već nekoliko dana španski mediji pišu o potencijalnoj trampi katalonskog i madridskog kluba u kojoj bi Memfis Depaj i Janik Karasko zamenili tabore.

Mundo Deportivo javlja da je Depaj dogovorio saradnju sa Atletikom do leta 2025. godine. Dakle, prvi korak ka kompletiranju čitavog posla upravo je napravljen, ali bi ujedno mogao da bude i poslednji.

Izabrane vesti

Naime, Jorgandžije odbijaju da plate obeštećenje za holandskog fudbalera. Kako navodi pomenuti izvor, ne žele da plaćaju Barseloni kojem ugovor ističe za šest meseci na kojeg Ćavi pride ni na računa. Povrh svega, Atletiko nikako ne želi da u suprotnom smeru pošalje Janika Fereiru Karaska. Belgijanac je od velikog značaja za Čola Simeonea i argentinski stručnjak ne želi da ga se odrekne usred sezone.

Karasko pak želi u Barselonu. Katalonski Sport piše da je Belgijanac “poludeo“ od same pomisli da bi mogao da obuče dres Blaugrane, navodno je već obavestio upravu kluba preko svojih agenata da želi da ode i vršiće pritisak na čelnike Atletika do poslednjeg dana prelaznog roka.

Međutim, na Vanda Metropolitanu odbijaju da mu usliše molbe. Ne pristaju čak ni na trampu za Tomu Lemara o kojoj se prethodnih dana takođe spekulisalo. Štaviše, nemaju u madridskom klubu nameru da čekaju do poslednjeg dana da čekaju na Barsin odgovor. Ukoliko Katalonci ne reše situaciju sa Holanđaninom u skorije vreme, okrenuće se drugim opcijama.


tagovi

Zimski prelazni rok 2023BarselonaMemfis DepajJanik Fereira KaraskoAtletiko MadridToma Lemar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara