Grizman (©Reuters)
Grizman (©Reuters)

Atletiko ne pušta Grizmana na Olimpijske igre

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.03.24. | 01:59

A, ni Real neće dati Embapeu

Plan Francuske da na Olimpijskim igrama u Parizu ima u fudbalskom timu i neke vrhunske asove, a dozvoljena su trojica, polako se raspada.

Još ranije se govorilo da Real Madrid neće dozvoliti Kilijanu Embapeu da posle Evropskog prvenstva u junu zaigra još i na Olimpijskim igrama krajem jula i početkom avgusta, a on se, navodno, saglasio sa tim.

Izabrane vesti

Druga informacija koja je stigla iz Madrida u Pariz kaže da na OI neće moći da igra na Antoan Grizman. Iako je i on izrazio želju da brani boje Trikolora pred domaćom publikom na najvećoj svetskoj smotri sportista, dobio je i on zabranu od kluba – Atletika.

Ključna stvar zbog koje je Grizman dobio crveno svetlo je promena glavnog kondicionog trenera u Atletiku narednog leta. Dosadašnji specijalista za tu oblast, Urugvajac Oskar Ortega, kojeg u taboru Kolčonerosa zovu Profesor, odlazi iz kluba i u junu stiže njegov naslednik.

Da bi imao sve igrače na raspolaganju od početka priprema, da bi se na vreme upoznao sa njima, načinom rada, fizičkom spremom i ostalim karakteristikama, stav je Atletika da Grizman mora da bude tu na početku priprema i da ne može na Igre.



tagovi

Atletiko MadridAntoan Grizman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara