Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

AUSTRALIJA: Brizbejn dva meseca bez pobede, igraju se i lokalni šampionati, Hoksima ne prija Melburn

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.04.21. | 08:16

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najmanjem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Australija – NSW premijer liga)

Menli Junajted je lider NSW premijer lige sa 12 bodova, koliko ima i drugoplasirani Sidnej Olimpik, ali je jedini tim bez poraza. Domaćin ima najbolju odbranu koja je primila samo četiri gola u šampionatu, dok su gosti postigli najviše golova, 13 na šest mečeva. Na pet od sedam poslednjih utakmica ova dva kluba bilo je 3+.

MAKARTUR – BRIZBEJN, 11.05

(Fudbal, Australija 1)

Makartur, novi člana najbolje lige Australije, igra fantastično ove sezone. Ispred je gradskog rivala, šampiona Sidneja za koji već nekoliko godina sa uspehom igra Miloš Ninković. Domaćin je vezao tri pobede, dok je Brizbejn na tek osmom kolu, ali ono što je poraznije za ovaj tim, bez pobede je više od dva meseca, odnosno od 6. februara kada je pobedio Melburn Viktori sa 5:2. Posle toga je osam mečeva bez trijumfa. Pre tačno dva meseca ova dva tima su igrala u Brizbejnu, a slavio je Makartur sa 2:0 pogocima Genroa i Derbišira.

KVINSLEND LAJONS – REDLENDS JUNJATED, 11.30

(Fudbal, Australija – Kvinslend premijer liga)

Lavovi iz Kvinslenda počeli su šampionat sa pobedom, ali na prethodne tri utakmice ne znaju za tri boda (dva remija i poraz). Redlends je na začelju, sa sva tri poraza. Gosti su sve mečeve ove sezone odigrali u tipu GG3+. Domaćin je na tri od četiri utakmice odigrao sa četiri ili više pogodaka.

GRIN GULI – JUŽNI MELBURN, 12.00

(Fudbal, Australija – Viktori premijer liga)

Južni Melburn je jedini tim u ligi Viktori koji nema poraz posle šest kola (po tri pobede i remija). Gosti su primili samo tri gola. Grin Guli je šesti, a na dve utakmice na svom terenu ove sezone nije pobedio (poraz i remi). Poslednja dva duela ova tima završena su bez pobednika.

KEMBELTAUN – ADELEJD SITI, 12.45

(Fudbal, Australija - Južna premijer liga)

Na otvaranju sezone u šampionatau Australije – Južna premijer lige Kembeltaun dočekuje Adelejd Siti, tim koji je pobedio na tri poslednje utakmice. Gosti nisu dobili današnjeg rivala na poslednjih 10 mečeva, još od 27. maja 2017. godine.

ILAVARA HOKS – SAUT IST MELBURN, 11.30

(Košarka, Australija 1)

Košarkaška liga Austrlija broji osam klubova, a četiri idu u plej-of. Saut Ist Melburn je trenutno treći sa skorom od 12 pobeda i osam poraza. Ilavara ima negativan skor 10-11, ali je u igri za doigravanje. Forma domaćeg tima nije dobra. Već tri meča ne zna za pobedu, dok je ekipa iz Melburna vezala dva trijumfa. U prethodne dve godine Saut Ist Melburn je svih šest mečeva dobio Hokse.


tagovi

Australijasportsko klađenjeAustralija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara