"Miloš Ninković"
"Miloš Ninković"

Australijska avantura: Ninković potpisao za Sidnej!

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.07.15. | 15:12

“Ne mogu da dočekam da obučem plavi dres. Uzbuđen sam što ću predvoditi ovaj tim u azijskoj Ligi šampiona”, poručio je nekadašnji vezista Zvezde

Miloš Ninković

Jedan Miloš je otišao, a drugi stigao u Sidnej. Miloš Ninković, jedan od vođa šampionske generacije Crvene zvezde koja je 2014. vratila titulu na Marakanu posle punih šest godina, potpisao je ugovor sa poznatim australijskim klubom.

Izabrane vesti

Dugogodišnji internacionalac u Evropi zamenio je u ovom klubu zemljaka Miloša Dimitrijevića, koji je napustio Sidnej, a zanimljivo je da su sličan potez ovi igrači napravili i u leto 2014. kada je Čava prvi otišao iz Zvezde, a Nine stigao umesto njega koji mesec kasnije.

Ninković (30) je četvrti Srbin koji je pojačao Sidnej u poslednje dve godine, a minulu sezonu proveo je u francuskom Evijanu, gde se mučio s povredama. 

U Australiju zvanično stiže 1. avgusta i raduje se zbog transfera.
“Jedva čekam da zaigram u Australijskoj ligi. Sidnej je klub sa velikim rejtingom, jedan od najvećih u ligi. Ne mogu da dočekam da obučem plavi dres. Uzbuđen sam što ću predvoditi ovaj tim u azijskoj Ligi šampiona i nadam se da ću im doneti uspehe”, poručio je Ninković.

Grejem Arnold, trener Sidneja, takođe je bi osrećan jer mu je stigao igrač sa pedigreom.
“Uzbuđen sam što Miloš dolazi u Australiju. Ima sjajnu biografiju, prošle godine je igrao u Prvoj francuskoj ligi, a nastupao je i na Mondijalu 2010. i predstavlja kvalitet kakav je potreban Sidneju”, poručio je Arnold

(FOTO: Star sport)


tagovi

Transferiprelazni rok 2015Miloš Ninković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara