Auzilio (©Reuters)
Auzilio (©Reuters)

Auzilio otkrio planove Intera: Lautaro produžava ugovor, dovodimo Taremija i Zjelinskog

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.02.24. | 21:00

“Dogovaramo se i sa Barelom”, kaže sportski direktor Intera

Ozbiljni klubovi, a Inter to jeste, uveliko rade na planovima za letnji prelazni rok, iako je zimski završen pre samo nekoliko dana.

Sportski direktor Intera Pjero Auzilio otkrio je italijanskim novinarima deo planova za letnju “pijacu”, a prvo pitanje, ono što sve najviše zanima je da li će se produžiti ugovor sa najboljim strelcem lige Lautarom Martinezom.

Izabrane vesti

“Ako je Lautaro rekao da su ostali još detalji i da verujemo jedni drugima, onda ne znam zašto ne bih potvrdio njegove reči. Najvažnije je da verujemo jedni drugima i da postoji obostrana želja da se ugovor produži. Normalno je da je potrebno strpljenje jer su pregovori u toku. Siguran sam da ćemo se dogovoriti na zadovoljstvo obe strane”, rekao je Auzilio.

Otvoreno je i pitanje novog ugovora za Barelu.

“Počeli smo razgovore sa više igrača Intera, a trenutno nam je fokus na onima sa kojima je dogovor hitniji nego sa Barelom i Lautarom. Neke stvari smo dogovrili, ali pričamo o saradnji na duže staze i sa jednim i sa drugim”.

Otkrio je Auzilio i sa kojom dvojicom igrača već pregovara o dolasku u Inter. Obojica će biti slobodna na leto.

“Nema smisla da krijemo da pričamo sa Taremijem (Porto) i Zjelinskim (Napoli), radimo na njihovom dovođenju. Nećemo nikom da postavljemo ultimatume, njihove klubove smo obavestili da smo počeli pregovore i videćemo šta će biti na kraju”.

Ocenio je direktor Intera i rad trenera Inzagija.

“On je perfekcionista sa dobrim ukusom za lepo, što se vidi kroz igru ekipe. Dobre igre ne dolaze slučajno, nego je iza njih mnogo rada i organizacije. Rezultat vikendom dođe kao posledica svakodnevnog napretka i rada”, istakao je Auzilio.


tagovi

Pjero AuzilioInterLautaro MartinezMedi TaremiPjotr Zjelinski

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara