Stadion Avelina (©YouTube/U.S. Avellino 1912 Official TV)
Stadion Avelina (©YouTube/U.S. Avellino 1912 Official TV)

Avelino i Ven najisplativije opcije u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.05.24. | 10:53

Nigde nećete naći veće kvote

Kraj maja je obično siromašan u sportskim takmičenjima, ali Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja.

Odsteri su spremili dve kvote kakve nećete naći nigde na svetu. U pitanju su kec na Avelino u sudaru sa Vičencom u okviru plej-ofa za plasman u Seriju B, kao i jedinica na Ven protiv Jan Regenzburga u sklopu baraža za popunu Cvajte.

Izabrane vesti

Avelino i Vičenca nisu uspeli da se domognu direktne promocije u Seriju B, pa im je preostao obilazni put kroz baraž. Avelino je ovu sezonu proveo u Grupi C, gde je zauzeo drugo mesto iza Juve Stabije, koja je bila 10 bodova ispred. Ovaj rezultat omogućio je domaćinima plasman u plej-of, gde je prvi protivnik bila nekada slavna Katanija. Avelino ju je eliminisao i sada će Vukovi pokušati da u polufinalu baraža izbace Vičencu, koja je igrala u Grupi A Serije C, gde je uspela da zauzme treće mesto, iza Mantove i Padove. Tim je već prošao dva protivnika u plej-ofu za plasman u Seriju B. Sudbinu obračuna sa Tarantom odlučio je samo jedan postignut gol, a u narednoj rundi Vičenca je ponovo odigrala čvrsto u odbrani, ne dozvolivši Padovi da postigne nijedan gol.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

VEN - JAN REGENZBURG (UTORAK, 20.30), KEC 1,95

Ven je teškom mukom uspeo da izbegne direktno ispadanje iz Cvajte. Klub iz Vizbadena zauzeo je 16. mesto, samo bod ispred direktno ispale Hanze, ali je morao u baraž za opstanak. Za mesto u Cvajti Ven se bori sa predstavnikom treće lige Jan Regenzburgom. Prvi meč između timova završen je rezultatom 2:2 na terenu trećeligaša. Regenzburg je prošle sezone ispao iz Cvajte i odlučan je da se vrati u drugi rang iz prvog pokušaja. Međutim, tim nije uspeo da se domogne direktne promocije. Regenzburg je zauzeo treće mesto u prvenstvu, završivši iza Ulma i Minstera. Međutim, još ima šansu da se izbori sa ciljem. Kod kuće mu nije pošlo za rukom da pobedi protivnika, ali preostao je revanš u kojem je autsajder. Oba tima su u lošoj formi, pa je tako Ven bez slavlja na 11 prethodnih duela, a Regenzburg nije pobedio u devet proteklih mečeva.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara