Ilustracija (©AFP)
Ilustracija (©AFP)

AZIJA: Al Džazira napada vrh, Bengaluru vezao četiri slavja, a Barito Putera toliko posti

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.02.23. | 09:24

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Indonezija 1)

Barito Putera putuje u nedelju na duel sa Bali Junajtedom, u sudaru u kojem obe strane žele da prekinu niz bez pobeda u indonežanskoj Ligi 1, pošto su gosti propustili da osvoje tri boda u četiri uzastopna meča, dok domaćini pokušavaju da izbegnu svoju četvrtu uzastopnu utakmicu bez slavlja. Bali Junajted je na šestom mestu sa 35 bodova i zaostaje za prvoplasiranom Persidžom devet poena za mesto u AFC kupu. Bali Junajted je odigrao nerešeno 4:4 u poslednjem meču Lige 1 protiv RANS Nusantare. Barito Putera je izgubila sa 2:1 protiv PSS Slemana u prethodnom okršaju i nalazi se na poslednjem 18. mestu sa 16 bodova, sedam poena daleko od sigurnosne tačke.

ATK MOHUN BAGAN - BENGALURU, 15.00

(Fudbal, Indija 1)

Bengaluru je na putu da se suoči sa ATK Mohun Baganom u nedelju u meču indijske Superlige. ATK Mohun Bagan je na četvrtom mestu sa 27 bodova u 15 kola. ATK je pobedio u poslednjem meču Superlige Odišu kod kuće sa 2:0. Bengaluru je savladao Čenajin sa 3:1 na svom terenu što mu je četvrta uzastopan trijumf, i sada zauzima šestom mesto sa 22 boda.

AL DŽAZIRA - KORFAKAN, 17.15

(Fudbal, UAE 1)

Al Džazira dočekuje Korfakan u nedelju u meču šampionata Ujedinjenih Arapskih Emirata. Al Džazira je na petom mestu sa 26 bodova, dok je Korfakan 10. sa 15 bodova. Sa 12 preostalih mečeva, Al Džazira zaostaje za drugoplasiranom Šardžom pet poena uz meč manje za mesto u kvalifikacijama za AFC Ligu šampiona. Korfakan je 13 koraka van mesta na turniru. Al Džazira je pobedila u poslednjem meču Pro lige sa 1:0 Al Fudžajru. Korfakan je doživeo poraz od Banijasa sa 2:1.


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara