Vuk Rašović (©MN Press)
Vuk Rašović (©MN Press)

AZIJA: Debi Grasije na klupi Al Sada, Rašović i Stojković hit u Arabiji, igra se i u Kini i Emiratima

Vreme čitanja: 3min | sub. 25.12.21. | 08:52

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Kina 1, plej-aut

Henan je prebrinuo brige oko opstanka u najboljoj ligi Kine. Domaćin je na drugom mestu grupe za ispadanje. Daljen je na petoj poziciji, sa pet bodova više od Tjenđina, tima koji je u zoni ispadanja. Gostima su bodovi potrebniji, a i u dobroj su formi. Pobedili su tri od četiri poslednje utakmice.

INDONEZIJA – SINGAPUR, 13.30

(Fudbal, Suzuki kup)

Prethodnih nedelja na tlu Azije na programu je bio Suzuki kup. Indonezije i Singapur su u prvom meču polufinala odigrali nerešeno – 1:1. Danas je na istom mestu na Nacionalnom stadionu u Singapuru revanš. Očekuje se tvrd meč sa malim brojem golova. Blagi favorit je Indonezija. Na prethodna tri od četiri meča ovih selekcija dolazio je tip 0-2 gola.

AL DŽAZIRA – KOR FAKAN, 14.00

(Fudbal, Ujedinjeni Arapski Emirati 1)

Šampion Ujedinjenih Arapskih Emirata Al Džazira loše je počeo novi šampionat. Tim za koji igra nekadašnji srpski reprezentativac Miloš Kosanović tek je šesti, a već zaostaje osam bodova za liderom Al Ainom. Ni forma ne ide u prilog tima uiz Abu Dabija. Ima dva vezana poraza, odnosno tri od poslednja četiri meča.

AL SAD – AL KOR, 14.05

(Fudbal, Katar 1)

Al Sad je lider šampionata Katara sa tri boda više od Al Duhaila. Ćavi Ernandez nije više trener šampiona. Zamenio ga je zemljak, Havi Grasija, nekadašnji trener Valensije. Prva zvezda Al Sada je Santi Kazorla, nekadašnji as Arsenala i Viljareala, a tu je i iskusni napadač iz Gane Andre Aju. Al Kor je fenjeraš, pa domaćin ne bi trebalo da ima problema da upiše pobedu. Početkom godine Al Sad je dobio današnjeg rivala sa 7:0.

UM SALAL – AL DUHAIL, 14.05

(Fudbal, Katar 1)

Al Duhail je pretprošle sezone bio šampion Katara, ali je ove godine prepustio tron Al Sadu. Um Salal je bez trijumfa pet kola. Gosti su sakupili sedam bodova u prethodna tri kola, a početkom meseca u derbiju Katara protiv Al Sada bilo je 3:3. Prva zvezda Al Duhaila je Tobi Aldervereld, do prošle sezone defanzivac Totenhema.

------------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

--------------------------------------------------

AL HILAL – AL FATEH, 15.50

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Al Hilal je šampion Azije. Slabije je počeo domaće prvenstvo, ali i dalje ostaje prvi favorit za odbranu krune u Saudijskoj Arabiji. Al Fateh je u donjem delu tabele, sa samo bodom u prethodna četiri kola. Velikan iz Rijada ima samo dva boda na poslednje tri utakmice. Prošle nedelje Bafetimbi Gomis i drugovi su poraženi u gradskom derbiju od Al Nasra.

AL FEJHA – ABHA, 15.55

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Odličan prvi deo šampionata za Al Fejhu, trenera Vuka Rašovića i golmana Vladimira Stojkovića. Novi član elite u Saudijskoj Arabiji je na odličnom šestom mestu, ali daje znake krize. Nije pobedio tri kola, osvojena su samo dva boda. Abha je na 11. mestu. Na kormilu ovog tima je srpski internacionalac Uroš Matić, mlađi brat poznatijeg Nemanje, fudbalera Mančester junajteda.

AL GARAFA – AL ARABI, 16.15

(Fudbal, Katar 1)

Na kormilu Al Garafe prethodne dve godine je sedeo srpski stručnjak Slaviša Jokanović. Posle odlaska u Šefild junajted zamenio ga je Italijan Andrea Stramačoni. Skroman početak šampionata, pet pobeda i četiri poraza. Al Arabi je na trećem mestu sa šest bodova manje od Al Sada. Gosti su vezali dva trijumfa. Prethodna tri od četiri meča oviih timova završeni su remijima.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara