Maruan Felaini (©AFP)
Maruan Felaini (©AFP)

AZIJA: Felainijev Šandung u formi, igra se i druga liga Kine, prvenstva Jordana i Bangladeša

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.08.21. | 08:45

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Kina 2)

Oba tima u vrhu drugoligaškog karavana u Kini i mogli bi da se bore za jedno od prva dva mesta koje vodi u elitu. Nantong nije pobedio na dva poslednja meča, osvojio je samo bod. Džeđang je u odličnoj formi, ima četiri trijumfa, a na dve prethodne utakmice mreža ovog tima se nije tresla. Ima samo bod manje od Čengdua i Meidžou Hake.

ŠANDUNG – ŠENDŽEN, 12.00

(Fudbal, Kina 1)

Derbi Superlige Kine igra se u Đenanu. Oba tima imaju ambicije da se domognu makar azijske Lige šampiona. Šandung je lider Grupe A sa 24 boda, tri više od vicešampiona Guangdžoua. Prva zvezda tima je nekadašnji as Evertona i Mančester junajteda, Belgijanac Maruan Felaini. U prvom delu prvenstva nije bilo pobednika u duelu ovih timova – 2:2.

BANGLADEŠ POLIS – MOHAMEDAN DAKA, 12.00

(Fudbal, Bangladeš 1)

Domaćin je u sredini tabele šampionata Bangladeša. Ima tri meča bez poraza, od toga dva remija u nizu. Mohamedan je na petoj poziciji, a do kraja prvenstva može da se bori za drugo mesto jer je lider Bašundara odmakla sa čak 14 bodova više od prvog pratioca. U prvom delu šampionata, Mohamedan je slavio na svom terenu protiv današnjeg rivala sa 1:0.

PEKING SPORT UNIVERZITET – PEKING TEHNOLODŽI, 13.35

(Fudbal, Kina 2)

Obračun gradskih rivala u drugoj ligi Kine. Peking Tehnolodži je najgori tim u ligi, ima samo četiri pobede. Ni Sport Univerzitet ne može da se pohvali dobrim rezultatima. Ima samo 10 bodova, a na tri prethodna meča dva puta je poražen, a jednom igrao nerešeno. Na četiri uzastopne utakmice ovih rivala bilo je četiri i više pogodaka.

GUANGDŽOU FC – HENAN, 14.00

(Fudbal, Kina 1)

Tim Fabija Kanavara je u poteri za Šandungom. Guangdžou ima dve pobede u prethodna tri meča. Henan ima isti učinak u poslednja tri kola. Ovaj tim ima čak pet remija na 11 mečeva u elitnoj ligi u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu. U prvom delu Superlige bilo je 1:1 u meču ovih ekipa. Na tri prethodna duela Guangdžoua i Henana dolazio je tip 2-3 gola.

AL VIHDAT – AL BUKA, 17.00

(Fudbal, Jordan 1)

Al Vihdat je lider prvenstva Jordana sa 26 bodova, koliko ima i Al Salt. Al Buka je ubedljivo najgori tim, sa svih 11 poraza, uz gol-razliku 5:27. Domaćin ima četiri vezane pobede. Al Vihdat je slavio u prvom delu šampionata protiv današnjeg rivala sa 3:0.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara