Fudbaleri Jokohame (©AFP)
Fudbaleri Jokohame (©AFP)

AZIJA: Inijestin Visel Kobe razočarao, Kavasaki iskoristio kiks Jokohame

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.08.21. | 19:55

Pogledajte kako su završene neke od utakmica koje su odigrane na azijskom kontinentu

VISEL KOBE – TOKIO – 0:1 (0:0)

Izabrane vesti

(Fudbal, Japan 1)

Ne može Visel Kobe da računa na Andresa Inijestu, koji je ranije u toku godine podvrgnut operaciji, i to se oseća. Rezultati trpe i veliko je pitanje hoće li Visel Kobe stići do treće pozicije koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Pre 27. kola držao je upravo tu poziciju, ali ga je poraz od Tokija na domaćem terenu koštao pada na jedno mesto niže. Brazilski napadač Leandro pogodio je posle četiri meča posta u Džej ligi i na taj način doneo trijumf Tokiju.

GAMBA OSAKA – SEREZO OSAKA – 0:1 (0:0)

(Fudbal, Japan 1)

Nemaju Gamba i Serezo Osaka mnogo briga, barem za sada. Od vodećih su predaleko, zona ispadanja im je nešto bliža, ali im ne gori pod nogama. Otuda ne čude promenjive igre dva tima i varljiva forma. Tik jedni uz druge, bodovno poravnati dočekali su međusobni duel, koji je golom u 51. minutu rešio Macuda.

JOKAHOMA MARINOS – KAŠIMA – 0:2 (0:2)

(Fudbal, Japan 1)

Kada je u prošlom kolu Kavasaki i treći put zaredom zakazao, a Jokohama Marinos prišla na bod lideru, smena na vrhu bila je već viđena. Ipak, Jokohama se ne nosi na najbolji način sa pritiskom. Morala je da pobedi i zatrokirala je. A, Kavasaki je to učinio, vratio se na plus četiri i ponovo nešto lakše diše. Kašima je za pola časa igre raspršila nade Jokohame o produžetku niza neporaženosti.

SELANGOR – MALAKA JUNAJTED – 1:1 (1:0)

(Fudbal, Malezija 1)

Bio je Selangor u seriji od četiri pobede u šampionatu Malezije. Udario je u zid kada se nije nadao i prekinuo uspon ka vrhu. Malaka Junajted šokirao je domaćina, do izjednačujućeg gola gost je stigao u 94. minutu. Poveo je Selangor na vreme, ali je Jakin napravio glupost u 28. minutu, zaradio je crveni karton i ostavio saigrače na cedilu. Odbrana Selangora nije izdržala, poklekla je na samom kraju.

AL RAMTA – AL SALT – 1:1 (1:0)

(Fudbal, Jordan 1)

Al Salt je u prošlom kolu ispustio prednost, a sada je on bio taj kojem ide slađi bod. Ipak, da bude zadovoljan ne može iako je nadoknadio zaostatak: Razlog: povezao je dva remija. Domaćin je poveo sredinom prvog poluvremena, a kada je Utara pocrvene, a Al Salt ostao sa igračem manje, sve je slutilo na pobedu Al Ramte. Ali, gosti su uzvratili početkom drugog dela igre i odbranili su drugo mesto. Iz remija drugoplasiranog i trećeplasiranog tima najviše bi mogao da profitira kolovođa Al Vehtad, koji ima bod više i utakmicu manje.


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara