FOTO: Ilustracija - AFP
FOTO: Ilustracija - AFP

AZIJA: Jokohama i Tampines dobar izbor

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.04.21. | 23:36

Pogledajte kako su završene neke utakmice na azijskom kontinentu

SAPORO - JOKOHAMA MARINOS 1:3 (0:0)

Izabrane vesti

(Fudbal, Japan 1)

Delovalo je dugo da će Saporo doći do celog plena na ovoj utakmici, ali, to se nije dogodilo. Lopes je dao gol u 47. minutu za domaćina, a onda je gost od 80. do 99. minuta dao tri komada. Strelci su bili Onaivu, Maeda i Elber u samoj završnici utakmice. Odlično odrađen posao Jokohame i svih koji su igrali dvojku.

HEPI VELI - KIČI 1:3 (0:2)

(Fudbal, Hongkong 1)

Kiči je uspeo da dobije ovaj susret sa tri postignuta gola, a zanimljivo je da su oni deli Dejana Damjanovića. On je bio strelac prvo u 31, pa zatim u 42. i na kraju u 55. minutu. Uspeo je Hepi Veli da postigne počasni pogodak u 75. minutu utakmice, ali to je bio kraj svih nada. Poraz je bio neminovan.

TEKONG VIJETEL - KUANGNIN 2:1 (2:0)

(Fudbal, Vijetnam 1)

Sve je počelo autogolom gostiju, a vinovnik toga bio je Kan u 4. minutu utakmice. To je dalo krila domaćem timu koji je preko Saika poveo sa 2:0, a taj pogodak pao je u 37. minutu. Ako ste igrali keca nije vam se svideo gol gostiju u 48. minutu utakmice, ali do kraja nije bilo promena rezultata i domaćin je slavio.

TAMPINES ROVERS - GEJLANG JUNAJTED 3:2 (1:0)

(Fudbal, Singapur 1)

U Singapuru je odigran vrlo zanimljiv susret koji je na kraju pripao Tampinesu. A strelci za taj tim bili su Balkanci. Prvi gol bilo je delo Zehrudina Mehmedovića, a drugi Borisa Kopitovića. Treći gol za domaćina postigao je Suparno u 80. minutu. Dva pogotka za goste doneo je Moreše, ali to im nije bilo dovoljno ni za bod.

LOKOMOTIV - BUNJODKOR 2:1 (0:0)

(Fudbal, Uzbekistan 1)

U prvom poluvremenu nije bilo golova, ali zato u drugom tri komada. Lokomotiv je poveo u 48. minutu preko Sidikova, a onda je na 2:0 podigao Abdukolikov u 68. minutu i tako realno zapečatio keca na ovoj utakmici. Do kraja je Bunjodkor uspeo da postigne gol, u 77. minutu preko Abrukahmanova, ali to je bio samo počasni pogodak.

AL KADISIJA - AL RAED 0:1 (0:0)

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Bio je ovo vrlo neizvestan meč sve do poslednjih minuta, pa verovatno i sekundi. U prvom poluvremenu nije bilo golova, a onda su gosti napravili određene izmene i to je rezultiralo pobedom. Jedini gol postigoa je Al Raed u čak 96. minutu utakmice. Ako ste ovde čekali dvojku sigurno vam nije bilo svejedno.

AL ITIHAD - AL BATIN 0:0

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

 Mršava nula na ovom susretu. Al Itihad je napadao, Batin se branio. Domaćin je imao 66% vremena loptu u nogama, ali nije uspeo da slavi. Aleksandar Prijović je ušao u igru u 65. minutu, ali ni on nije pomogao svom timu da ubeleži nova tri boda. Na kraju i jednima i drugima po bod.


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara