AZIJA: Mokpo nastavlja borbu za promociju, Daeđon ga prati u stopu

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.06.21. | 20:40

Pogledajte ishode utakmica na nekim od utakmica sa najvećeg kontinenta

ČEONGĐU - DAEĐON KORAIL 1:3

Izabrane vesti

(Fudbal, Južna Koreja 3)

Daeđon je upisao treću uzastopnu pobedu i stigao do treće pozicije, odnosno vodi u kvalifikacije za promociju u drugi rang. Sve pohvale za trijumf idu na račun Đung Min-Vua, koji je postigao sva tri pogotka za goste. Prvi u 13. minutu, Čeongđu je izjednačio pred sam odlazak na odmor, ali je pomenuti Min-Vu početkom i krajem drugog dela doneo svom timu tri boda.

PJEONGTAEK SITIZEN - MOKPO SITI 0:2

(Fudbal, Južna Koreja 3)

Uspešno Mokpo nastavlja trku za direktnu promociju sa Gimpom. Trećim vezanim trijumfom prišao mu je na dva boda zaostatka, doduše, uz meč više. Mokpo je do vođstva stigao u sedmom minutu, pa iako je u 79. ostao sa igračem manje na terenu, uspeo je u nadoknadi da postigne još jedan i potvrdi trijumf.

KIZILKUM - SURKAN TERMEZ 1:1

(Fudbal, Uzbekistan 1)

Bod koji ni jednima ni drugima ne znači previše. Termez je ostao u opasnoj zoni, dok je Kizilkum i dalje samo tri boda ispred današnjeg rivala. Domaćin je u 12. minutu propustio priliku sa bele tačke da povede, zbog čega je kažnjen u finišu prvog dela. Međutim, uspeo je početkom drugog poluvremena da stigne do izjednačenja i ujedno boda.


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara