Nebojša Jovović (©Reuters)
Nebojša Jovović (©Reuters)

AZIJA: Đonbuk i Johor bi da ostanu neporaženi, a Jovović da sačuva posao

Vreme čitanja: 3min | uto. 06.04.21. | 08:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na Istoku...

VS VONDERERS - CK Mariners, 11.05

(Fudbal, Australija 1)

Izabrane vesti

Vestern Sidnej Vonderers je peti na tabeli, sa sedam bodova i utakmicom manje od Central Koust Marinersa. Gosti su bez pobede na poslednja četiri međusobna susreta, od kojih su tri pripala današnjem domaćinu. Ekipa iz Sidneja vezala je tri pobede pre ubedljivog poraza od Melburn Sitija sa 1:4, dok su Marinersi posle tri meča bez trijumfa (dva remija i poraz), savladali Adelejd Junajted sa 2:1. Prethodni duel završen je pobedom Vonderersa sa 1:0 u gostima, a u četiri okršaja pre tog došla je igra gol-gol.

JOKOHAMA MARINOS - SEREZO OSAKA, 12.00

(Fudbal, Japan 1)

Posle poraza na startu sezone Marinosi su nanizali remi, tri pobede i još jedan remi. Gosti su u sličnoj seriji, pošto iza sebe imaju četiri pobede i jedan nerešen ishod. Sa šest bodova više nalaze se na trećem mestu, ali su i odigrali dve utakmice više od današnjeg rivala. Tim iz Osake ima dosta bolji učinak u međusobnim duelima, a dobio je poslednja četiri, od kojih je u poslednjem, igranom u oktobru prošle godine, bilo čak 4:1.

POHANG - ĐONBUK, 12.00

(Fudbal, Južna Koreja 1)

U potpuno različitim raspoloženjima ovi rivali ulaze u današnji duel. Domaćin je u seriji od pet utakmica bez pobede (tri poraza i dva remija), sa svega osam bodova u prvih sedam kola, dok su gosti prvi na tabeli sa 17 bodova osvojenih u pet pobeda i dva remija. Još Đonbuk nije poražen u južnokorejskom prvenstvu, ali jeste u poslednjem okršaju s današnjim rivalom. Bilo je to u oktobru prošle godine, kada je Pohang slavio sa 1:0 i to u gostima. Time je prekinuta serija od sedam utakmica bez pobede u duelima sa Đonbukom, od kojih su pet bili porazi (četiri u nizu), a dva završena nerešeno.

SEPAK SABAH - JOHOR DT, 14.15

(Fudbal, Malezija 1)

Posle prvih šest kola malezijskog prvenstva Johor je jedini tim bez poraza i vodeći na tabeli sa 14 bodova. Sabah je osvojio svega pet bodova, ali je posle tri vezana poraza upisao pobedu i remi, pa u poboljšanom raspoloženju dočekuje lidera, koji je dosad dao 14 i primio tek tri gola (procentualno po jedan u svakom drugom meču). U oktobru prošle godine Johor je slavio sa 4:1, posle 1:0 na poluvremenu. Inače kada se sastaju ovi klubovi uglavnom dolazi GG i 3+.

KATAR - AL AHLI, 17.15

(Fudbal, Katar 1)

Gradski derbi Dohe sa velikim ulogom za crnogorskog trenera Nebojšu Jovovića na klupi Al Ahlija. Stigao je oktrobra 2019. ali ostanak će mu dosta će zavisiti konačnog plasmana današnje utakmice. Velike nade polaže u Marokanca Nabila el Žara, koji najzvučnije je ime tima. Bivši igrač Liverpula, Levantea, Paoka, Las Palmasa i Leganesa zatresao je mreže rivala 10 puta u tekućoj sezoni. Prethodni duel trenutno četvrtoplasiranog i petoplasiranog tima završen je pobedom Katara sa 4:1 u gostima. Bilo je to u decembru prošle godine, dok je u martu rezultat bio 2:2, a u februaru je Al Ahli pobedio sa 2:1.


tagovi

najava danasportsko klađenjeInternet klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara