Foto: Reuters
Foto: Reuters

AZIJA: Đonbuk nastavlja niz bez poraza, Ulsan ga prati u stopu

Vreme čitanja: 3min | ned. 11.04.21. | 07:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na istoku...

ČEDŽU JUNAJTED - SUVONG BLUVINGS, 09.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Čedžu je u seriji od pet mečeva bez pobede. Zapravo, vrlo retko i gubi. Ove sezone samo jednom je poražen, ali ima isto toliko i pobeda, uz čak šest remija, najviše od svih timova u prvenstvu. Suvon je takođe u seriji loših rezultata, na prethodna tri meča nije slavio, ali se nada da će niz prekinuti protiv rivala, koji je dobio na prethodna četiri prvenstvena duela.

SUVON SITI - ULSAN HJUNDAI, 09.30

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Okršaj timova sa suprotnih krajeva tabele. Suvon je na poslednjem mestu sa samo jednom pobedom u prvenstvu, dok Ulsan pokušava da izvrši pritisak na prvoplasirani Đonbuk. Gosti su u seriji od dve pobede, obe upisane minimalnom razlikom, a zanimljivo da su na isti način dobili i svaki od prethodna tri međusobna duela sa današnjim rivalom.

ĐONBUK - INČON, 12.00

(Fudbal, Južna Koreja 1)

Đonbuk je uspešno započeo odbranu titule. Posle uvodnih osam kola još uvek nema poraz, upisao je šest pobeda i dva remija, mada mrežu nije sačuvao na prethodna četiri meča. Inčon je s druge strane tek u prethodnom kolu upisao prvi "klin šit" u sezoni, mada mu to nije pomoglo da stigne do trijumfa, te je trenutno u seriji od tri utakmice bez pobede. Inčon nije slavio ni na jednom od poslednjih sedam međusobnih duela.

GEJLANG JUNAJTED - LION SITI, 11.30

(Fudbal, Singapur 1)

Lion Siti u šestom kolu ide na noge redovnoj mušteriji, Gejlangu, koji su dobili na 11 uzastopnih mečeva. Pride, Gejlang je ušao u seriju loših rezultata: na poslednja četiri meča osvojio je samo bod. Gosti su s druge strane na svakom od dosadašnjih pet mečeva u sezoni postigli makar po gol i slove za treću najefikasniju ekipu u prvenstvu.

HANOJ - TAN KVANG NINJ, 14.15

(Fudbal, Vijetnam 1)

Tan Kvang Ninj je na startu igrao dosta promenljivo, ali je nanizao četiri pobede, pride sačuvavši mrežu u svakoj od njih, pa trenutno drži drugu poziciju. Hanoj je s druge strane u seriji od tri meča bez pobede i u tom periodu nijednom nije sačuvao mrežu. Hanoj je dobio svaki od prethodna tri međusobna duela na svom terenu sa današnjim rivalom.

PINANG – SABAH, 15.00

(Fudbal, Malezija 1)

Nakon poraza u uvodnom kolu, Pinang je nanizao dva remija, a potom i tri pobede, te bi u slučaju četvrte uzastopne skočio na drugu poziciju. Sabah za sada ima samo jedan trijumf, a mrežu je uspeo da sačuva samo u nedavnom remiju proti Kuala Lumpur Sitija. Četiri od prethodnih pet međusobnih susreta ova dva tima završena su sa dva ili manje golova.

MES RAFSANDŽAN – SAIPA, 16.00

(Fudbal, Iran 1)

Duel dva tima koji beleže poprilično loše rezultate u poslednje vreme. To posebno važi za Saipu, koja je osvojila samo dva boda na prethodnih sedam utakmica, uz dva postignuta gola u tom periodu, dok je Mes Rafsandžan nešto bolji sa tri boda iz poslednje četiri utakmice, na kojima je postigao samo jedan gol. Do sada su se sastajali pet puta: dva puta slavio je Mes, jednom Saipa, dok su preostala dva duela završena bez pobednika.


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara