Aleks dos Santos Gonsalves i Vašington da Silva (©MN Press)
Aleks dos Santos Gonsalves i Vašington da Silva (©MN Press)

AZIJA: Persita se uzda u nekadašnju nadu Teleoptika! Na terenu još Frimpong, Spasojević, Vitas

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.09.21. | 09:50

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Indonezija 1)

Ako izuzmemo prošlogodišnju kampanju koja je suspendovana usled pojave virusa korona posle samo tri odigrane runde, onda je jasno da Bali Junajted u tekućoj sezoni brani titulu prvaka. I ove sezone jedan od ključnih ljudi za uspeh ekipe biće rođeni Baranin Ilija Spasojević, reprezentativac Indonezije, koji je već posle četiri kola postigao četiri gola. Spasojević će biti i glavni adut za ostanak Bali Junajteda na čelu tabele posle današnjeg gostovanja Pusamaniji Borneo. Domaćin je sakupio pet bodova, a na minula dva susreta je remizirao.

PERSIJA - PERSITA TANGERANG, 15.30

(Fudbal, Indonezija 1)

Stabilan prvoligaš Persija dočekuje danas novajliju Persitu, koja je pokazala da nema nameru da se brzo vraća u drugu ligu Indonezije. Pokazala je to i letošnja akvizicija Aleks Gonsalves, koji je u poslednjoj sezoni blistao u dresu Persele i postigao 17 pogodaka. Radi se o Brazilcu koji je prvi dodir sa Evropom imao braneći boje Teleoptika, gde je boravio dve godine, ali nije uspeo da se domogne ugovora sa Partizanom. Kasnije se vratio u domovinu, igrao u Rumuniji i Turskoj, a od pre dve godine je na najvećem kontinentu. Još se čeka da proradi u tekućoj kampanji, a možda to baš bude danas na gostovanju Persiji. Inače, Persita je svih šest bodova osvojila u gostima.

------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

------------------------------

AL AIN - HAJER, 17.40

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Malo je reći da se Al Ain nije snašao u drugom rangu Saudijske Arabije. Cilj ekipe je da se što pre vrati u elitni rang ove zemlje, ali to nikako ne može da bude slučaj ukoliko se situacija ne popravi. Samo jedan bod iz tri duela već su upalila lampicu u taboru ekipe za koju igraju Abraham Frimpong, nekadašnji štoper Crvene zvezde, kao i Safir Taider, koji je nosio dres Intera. Rival u 4. kolu je Hajer, nekadašnji prvoligaš, koji je minulu sezonu završio na petom mestu. Hajer je do sada osvojio četiri boda, a jedan od asova u timu Đoka Hadžijevskog je Modibo Maiga, bivši igrač Vest Hema.

AL DRAIH - AL KADISIJA, 19.10

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Pobedom nad Al Ahdudom u proteklom kolu Al Kadisija je najavila izlazak iz krize, pa danas na gostovanju Al Draihu želi da nastavi trk ka gornjem domu. Ekipa u kojoj igra neladašnji adut Rada i Partizana Uroš Vitas ispala je lani u drugu ligu Saudijske Arabije, te je primarni cilj da se brzopotezno vrati među najjače u zemlji. Do sada je Al Kadisija iz tri runde osvojila četiri boda, dok njen rival Al Draih na svom kontu ima šest.



tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara