Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

AZIJA: PSIS-ovo fudbalsko samoubistvo, Al Ain overava opstanak u drugom rangu

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.04.24. | 09:25

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

PSIS SAMARANG – RANS, 14.00

(Fudbal, Indonezija 1)

Izabrane vesti

Šta je to PSIS sebi dozvolio u samom finišu ligaškog dela prvenstva nikome nije jasno. Iz prethodna četiri kola je osvojio samo jedan poen i tako ispao iz već viđene borbe za titulu. Pao je na šesto mesto, četvrtoplasirana Madura Junajted i poslednja pozicija koja vodi u plej-of udaljeni su mu šest bodova. Doduše, PSIS ima jedan meč manje, ovaj današnji protiv RANS-a. Mora da pobedi kako zna i ume, pošto će posle ove utakmice ostati da se odigraju samo još dva kola. Međutim, i RANS-u gori pod nogama, nema nijednu pobedu u poslednjih 15 kola (šest remija i devet poraza) pa je sada veoma blizu zone ispadanja. Davljenik Persita ima samo dva poena manje, uz meč više. U prvoj polusezoni RANS je savladao PSIS sa 2:1.


AL AIN – HADŽER, 18.10

(Fudbal, Saudijska Arabija 2)

Al Ain više ne mora da strepi za opstanak. U poslednjih sedam kola nema nijedan poraz (tri pobede i četiri remija), pa je sada značajno pobegao na tabeli zoni ispadanja. Trinaesti je, i dalje je na donjem delu tabele, ali ima devet bodova više od prvog ispod crte Hadžera. Upravo se sa njim i sastaje danas u okviru 29. od 34 kola. Ako domaćin bude slavio praktično je sav posao završio. S druge strane, Hadžeru je ovo možda poslednja prilika da opstane, jer 15-plasirani Ohod mu beži osam poena. Prvi susret Hadžera i Al Aina, početkom decembra, završen je bez golova.


-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------



tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara