Kristijano Ronaldo (©Reuters)
Kristijano Ronaldo (©Reuters)

AZIJA: Ronaldov Al Nasr jedini rival moćnom Al Hilalu, Sogdijani gori pod nogama u Uzbekistanu

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.11.23. | 09:03

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Indija 1)

Hiderabad je poslednji u Indiji. Samo bod posle četiri kola. Bengalaru ima četiri boda iz pet utakmica, samo jednu pobedu, pa je ovo derbi začelja u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu. Hiderabad je odigrao jedan meč na svom terenu ove sezone i poražen je sa 1:0. Na dva poslednja duela ovih timova slavio je Hiderabad sa 3:0 i 1:0.

SOGDIJANA – BUKSORO, 14.15

(Fudbal, Uzbekistan 1)

Tri kola pre kraja šampionata Uzbekistana, Sogdijana je u užasnoj formi, četiri vezana poraza, pa je samo samo bod iznad zone ispadanja. Pobeda je imperativ protiv tima koji je već jednog nogom u drugoligaškoj konkurenciji. Buksoro ima samo bod u prethodne četiri utakmice. Sogdijana je dobila tri vezana meča protiv današnjeg rivala. U prvom delu šampionata je slavila pred svojim navijačima sa 2:0.

AJMAN – AL VAHDA, 16.30

(Fudbal, UAE 1)

Ajman je na pretposlednjem mestu u šampionatu Ujedinjenih Arapskih Emirata. Ima samo tri boda, bez pobede. Al Vahda ima polovičan učinak, po tri trijumfa i poraza. U poslednjem odmeravanju snaga ovih timova Al Vahda je pobedila Ajman sa 3:2 početkom maja ove godine.

-------------------

Igraj novog Prognozzera - osvoji do 100.000 dnevno sa NULA dinara uloga.

-------------------

KAZMA – AL KADISIJA, 18.20

(Fudbal, Kuvajt 1)

Domaćin ima 10 bodova posle sedam kola šampionata Kuvajta. Al Kadisija je treća, sa pet bodova manje od lidera, Al Kuvajta. Gosti su jedan od dva tima koji nije poražen u novom šampionatu. Samo četiri primljena pogotka na šest utakmica.

AL NASR – AL HALIDŽ, 19.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Čini se da je Ronaldov Al Nasr jedini takmac Al Hilu za titulu. Tim iz Rijada kaska sedam bodova za gradskim rivalom, pa mora da pobedi skromnu Al Halidžu, ekipu iz donjeg dela tabele, koja je trenutno 14. i čeka je borba za opstanak. Portugalski as je postigao 10 golova na 11 utakmica, a ima i šest asistencija. Osim njega, raspucan je i Brazilac Taliska. Prošle sezone Al Nasr nije uspeo na svom terenu da pobedi današnjeg rivala. Bilo je 1:1.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara