Ilustracija, AFP
Ilustracija, AFP

AZIJA: Vatromet golova u Kataru

Vreme čitanja: 3min | ned. 02.05.21. | 23:31

Pogledajte rezultate nekih od utakmica odigranih na azijskom kontinentu

SEUL - ANSAN GRINERS 1:0 (0:0)

Izabrane vesti

(Fudbal, Južna Koreja 2)

Nije bilo golova u prvom poluvremenu, tesan je to duel bio što je negde i očekivano gledajući situaciju na tabeli. Ali, Seul je na kraju uspeo da se domogne do celog plena uz pomoć gola Han Gvona u 77. minutu posle čega Ansan nije uspeo da se oporavi i Seul je tako upisao veoma važnu pobedu.

HOANG AN ĐIA LAI - BINJ ZUONG 2:2 (2:2)

(Fudbal, Vijetnam 1)

Opasna je to utakmica bila, tako da ako ste igrali na golove mogli ste dobro da se oparite. Brandao je doveo domaćina u prednost u 20. minutu, na šta su gosti odgovorili pogotkom Ho Gijapa u 27. minutu. Nastavio je lider da pritiska i poveo ponovo preko Ngujena, ali je Trung Tin postavio konačan rezultat u nadokndi prvog poluvremena. Do kraja nije bilo promena.

AKTOBE - ASTANA 0:2 (0:2)

(Fudbal, Kazahstan 1)

Astana je ušla u meč kao favorit i vrlo brzo je pokazala zašto je na papiru imala prednost. U devetom minutu Tomasov je pogodio za prednost gostiju, dok je Čuperka u 27. povisio na 2:0 i posle toga Astana nije morala ni da igra. Već su joj tri boda bila u džepu. Posle ovog meča ima skor od sedam pobeda i dva remija i sigurno drži prvo mesto.

GUANGDŽOU - ŠENŽEN 2:0 (1:0)

(Fudbal, Kina 1)

Rutinska pobeda Guangdžoua. Nominalni domaćin je uspeo da na vreme pogodi za prednost, a strelac je bio Elkeson u 21. minutu utakmice. Potom je u drugom poluvremenu i Šenžen pomogao Guangdžouu da poveća prednost i to tako što je Juan Minčeng postigao autogol u 53. minutu i time svirao suštinski kraj meča.

PETALING DŽAJA - SELANGOR 1:2 (1:0)

(Fudbal, Malezija 1)

Odlično je Petaling krenuo utakmicu, držao je meč pod kontrolom i posle svega poveo sa 1:0 golovm Ruventirana koji igra odličnu sezonu. Međutim, prosto je neverovatno kako su gosti uspeli na samom kraju da preokrenu. Prvo je Olusegun pogodio u 89. minutu, a kada je domaćinu ušla voda u uši pogodio je još jednom i došla je dvojka.

AL ARABI - AL SAILIJA, 1:3 (1:0)

(Fudbal, Katar - Liga kup)

Al Sailija će igrati u ovogodišnjem finalu Liga kupa, pošto je u polufinalu slavila protiv Al Arabija posle preokreta. Domaćin je poveo u 15. minutu preko Msaknija, Al Sailija izjednačila na startu drugog dela golom Ilijasa, a isti igrač doneo je i potpuni preokret u finišu meča, da bi u prvom minutu nadoknade Atab overio trijumf i prolaz dalje.

AL MARHIJA - AL GARAFA, 5:3 (1:1)

(Fudbal, Katar - Liga kup)

I u drugom polufinalu katarskog Liga kupa i vatromet golova i preokret Poveo je gost u 29. minutu preko Kanona, da bi u finišu prvog dela izjednačio Al Douni. Na startu nastavka preokrenuo je Arafah, prednos duplira Al Douni, a tri minuta kasnije upisao se i Al Jahmadi. Na drugooj strani je Al Jahri prepolovio zaostatak Al Garafe, da bi Said u trećem minutu nadoknade i definitivno potvrdio trijumf. Al Garafa je još jednom smanjila dva minuta kasnije, ali vremena za više nije bilo.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara