Ivan Vukomanović (©Youtube/Indian Super League)
Ivan Vukomanović (©Youtube/Indian Super League)

AZIJA: Vukomanovića u samoj završnici Superlige Indije muče virus i forma igrača

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.02.23. | 09:20

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Indija 1)

U lošem momentu je Kerala Blasters upala u rezultatsku krizu. Tim koji trenira srpski strateg Ivan Vukomanović doživeo je tri poraza u prethodna četiri kola, pa je praktično ostao bez šanse da zauzme neku od prve dve pozicije i tako se direktno plasira u polufinale plej-ofa. Kerala je sada treća na tabeli, ima četiri poena više od sedmoplasirane Odiše, uz odigran meč manje. Posle duela sa odavno otpisanim Čenajinom ostaje Vukomanovićevim izabranicima još tri utakmice do kraja ligaškog dela. Kerala je u prvom krugu prvenstva, 19. decembra, odigrala 1:1 sa Čenajinom. Današnjim gostima je to bio prvi u seriji od sedam mečeva na kojima nisu pobedili (pet remija i dva poraza). Problem po Vukomanovića je što se ekipom proširio neki virus, zbog kojeg neće moći danas da računa na nekoliko prvotimaca, računajući i bivšeg napadača reprezentacije Australije Apostola Janua.

FULAD – SEPAHAN, 15.30

(Fudbal, Iran 1)

Derbi 19. kola šampionata Irana. Aktuelni lider Sepahan seriju od četiri uzastopne pobede pokušaće da produži protiv osmoplasiranog Fulada, koji još nije odustao od borbe za titulu, pošto za liderom zaostaje dostižnih 12 poena. Fulad je imao previše remija ove sezone (čak devet), što je razlog lošeg trenutnog plasmana, mada za povratak u vrh ima još dovoljno vremena – ostalo je 12 kola do kraja prvenstva. Sepahan je u prošlom preuzeo prvo mesto, posle dva vezana kiksa Persepolisa, koji sada ima isti broj poena kao lider, ali lošiju gol-razliku. U prvoj polusezoni Fulad je kao gost savladao Sepahan sa 1:0, bila mu je to druga uzastopna pobeda nad današnjim rivalom.

MANAMA KLUB – AL HID, 18.45

(Fudbal, Bahrein 1)

Posle pola sezone, odnosno 11 odigranih kola, Al Muharak se izdvojio na vrhu tabele sa 23 poena. Jedinom neporaženom timu najbliža je Manama, ima dva boda manje. Zaostatak je smanjila serijom od tri vezana trijumfa, ali danas joj taj niz ugrožava Al Hid, koji je takođe u odličnoj formi. Gosti su bez poraza u poslednja četiri kola (tri pobede i jedan remi), pa su sada šesti sa 17 bodova, četiri manje od današnjeg rivala. U prvoj polusezoni je Al Hid savladao Manama Klub sa 1:0, čime se osvetio za poraz u februaru prošle godine od čak 6:0.


tagovi

AzijaIvan Vukomanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara