Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

AZIJA: Zanimljivo u Kini, Vijetnamu, Palestinu...

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.09.22. | 08:26

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Vijetnam 2)

Na sredini šampionata druge lige Vijetnama, Pu To je na 10. mestu, sa dva poraza u nizu. Bin Puk je na poslednjem mestu u drugoligaškom karavana. Gosti su samo jednom slavili na 14 utakmica. U prvom delu sezone Pu To je dobio današnjeg rivala sa 2:1.

ŠANGAJ ĐADING - KUNŠAN, 13.30

(Fudbal, Kina 2)

Posle 22 kola druge lige Kine, Šangaj Đading je na 13. mestu i preti mu selidba u niži rang. Domaćin je imao seriju od šest mečeva bez poraza, ali je prošle nedelje slavio i pobegao iz opasne zone. Kunšan je jedan od dva tima koji nemaju poraz u prvenstvu i blizu je selidbe u elitni rang. Gosti su slavili 17 puta, imaju pet remija, a isti skor ima i lider Nantong. Kunšan je u gostima sakupio čak 29 od maksimalnih 33 boda. Tim iz Šangaja je odličan na svom terenu, ima šest pobeda i po dva remija i poraza. Kunšan je dobio sa 2:0 u prvom delu šampionata.

--------------

Možeš li ti da budeš današnji pobednik i osvojiš put u Katar na Svetsko prvenstvo?

---------------

MERKAZ – ŠABAB AL DAHIRIJA, 17.00

(Fudbal, Palestina 1)

Merkaz ima polovičan učinak posle dva kola. Šabab je slavio oba puta, i to bez primljenog pogotka. Domaćin ima dve pobede u poslednja tri meča, dok je Šabab u seriji sa dva trijumfa. Na poslednje dve utakmice ovih timova dolazio je tip 0-2 gola.

DŽABAL AL MOKABER – TAGAFI TUKAREM, 18.00

(Fudbal, Palestina 1)

Džabal je osvojio tri boda u prva dva kola šampionata Palestine. Tagafi je lider, ima šest bodova, uz gol-razliku 6:1. Na pet poslednjih utakmica ovih timova dolazio je tip 3+. Džabal je slavio na dve poslednje utakmice protiv današnjeg rivala, sa 3:2 i 3:1.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara