Heung Min Son (©Reuters)
Heung Min Son (©Reuters)

AZIJA: Zicer za Koreju, Ristić na Vidića u Kini, igra se Kup Japana

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.06.21. | 09:27

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Kup Japana)

U epicentru u Aziji danas je Kup Japana. Džef junajted je nekada bio u elitnoj ligi ove zemlje, ali sada tavori u drugoligaškoj konkurenciji kao i Omija. Domaćin je u boljoj formi, bez poraza je već šest kola. Omija je bez pobede u drugoj ligi Japana na 12 poslednjiih utakmica.

KAŠIVA - TOČIGI, 11.00

(Fudbal, Kup Japana)

Nekadašnji šampion Japana, Kašiva, nije dobro krenula u Džej ligi. Trenutno je na 17. mestu koje vodi u niži rang. Domaćin je apsolutni favorit jer je Točigi trećeligaš. Kašiva je bez pobede na devet uzastopnih mečeva, pa je ovo prava prilika da se prekine crni niz.

SAPORO - SENDAI SONI, 11.00

(Fudbal, Kup Japana)

Saporo je favorit protiv Sendaija u 1/32 Kupa Japana. Domaćin je u sredini tabele u elitnoj ligi ove azijske zemlje, a pet poslednjih utakmica nije poražen. Saporo je odličan na svom terenu, sedam mečeva kod kuće nije poražen, a poslednje četiri utakmice je tri puta remizirao.

ŠRI LANKA - JUŽNA KOREJA, 13.00

(Fudbal, kvalifikacije za SP u Kataru)

Južna Koreja ima 10 bodova posle prve četiri kola druge runde azijskih kvalifikacija za Mundijal u Kataru. Prošle nedelje je lagano pobeđen Turkmenistan na svom terenu sa 5:0, a Son i drugovi danas imaju zicer, duel sa autsajderom Šri Lankom koja nema ni bod posle pet kola. Primila je čak 18 golova, a dala samo dva u Grupi H. Liban je i dalje lider sa bodom više od Južne Koreje, a ukoliko, očekivano, danas slavi, biće lider i blizu plasmana u narednu fazu.

SIČUAN - MEJDŽOU HAKA, 13.35

(Fudbal, Kina 2)

Mejdžou Haka odlično gura u drugoligaškoj konkurenciji u Kini. Ekipu koju predvodi srpski stručnjak, nekadašnji trener Teleoptika i Zemuna Milan Ristića sa Žeđangom ima najbolji skor u ligi sa 21 boda iz devet mečeva. Rival u 10. kolu druge lige je Sičuan za koju igra srpski internacionalac Nemanja Vidić.

ČENGDU - NANTONG, 13.35

(Fudbal, Kina 2)

Čengdu ima samo jedan poraz u osam kola druge lige Kine. Nantong je u vrhu, ima 20 bodova, samo jednan manje od Žeđanga i Mejdžoua, timova koji zasad imaju najbolji učinak. Nantong je sakupio 10 bodova u prethodnih četiri kola. Ovi timvi su odigrali meč pre nešto manje od mesec, slavio je Čengdu sa 2:1. Na četiri od pet poslednjiih međusobnih duela bio je tio 0-2 gola.


tagovi

sportsko klađenjeAzijaHjong-Min Son

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara