Komentari na vest

Babić u Moskvi hvaljen na sva usta: Ljubazniji je i plus je Srbin, oni su nam bliski

B

Bar Kohba

pre oko 2 meseca

Ja mislim da ako hocemo iole da prodjemo na EP mora da se zove Nastasic, meni su i ovaj i Pavlovic tanki, sta imamo od Pavloviceve borbenosti kad je precesto sklon kiksevima, a ovaj je jako spor i nesiguran to se videlo sa Bugarima. Inace nista protiv momaka nemam. Odbrana nam je tanka skroz.
L

Liga sampinjona

pre oko 2 meseca

Bezi Babicu iz te krs zapostavljene lige ako mislis da se i dalje bavis ozbiljnim fudbalom.
L

Lakisha

pre oko 2 meseca

Tanak igrac ali ok zamena za Pavlovica.
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Hahaha, tanak igrac i ok zamena za Pavlovica kaze on, a Babic igrao Primeru, jednu od najjacih liga na svetu, a i sad igra u jednoj od jacih liga. Pavlovic briljira u Austriji jer je u Francuskoj i Svajcarskoj (koje su slabije od Primere, a Svajvcarska i od Rusije) bio na tribinama, i naravno kod Kiksija gde kiksira za svaki gol koji primimo. Grobarska realnost.
S

Svoj put,svoj gospodar

pre oko 2 meseca

Sinoć baš pričam sa kolegom sa posla kako se za Vranješa uvijek nešto kači dok za Babića nikada ništa.Pišem to zato što sam iz BL odakle su i njih dvojica.
K

Katalin

pre oko 2 meseca

Srbi i Rusi braća zauvek!!!
L

Liga sampinjona

pre oko 2 meseca

@katalin Kako si inteligentan😂
S

Sadujan

pre oko 2 meseca

Srbija i Rusija to je jedna bratija, nikad nas neće rastaviti.
L

Liga sampinjona

pre oko 2 meseca

@sadujan idi begaj😂
Š

Škrabotina

pre oko 2 meseca

KGB finansirao VMRO/ustaški atentat na Srpskog kralja. Sovjetski savez imenovao Kraljevinu Jugoslaviju "tamnicom naroda". Rujke prodale ustašama S300 u sred rata. Obećali nam odbranu Kosova. Kad su krenule da pljušte bombe, savili rep i pobegli. Braća bez gaća.
.

.....

pre oko 2 meseca

@Škrabotina "Kad su počele da pljušte bombe, savili rep i pobegli". A ko je to bacao bombe po nama 1999. pa ti sad etiketiraš Ruse kao da su nam nešto krivi iz tog perioda!? Druga stvar, nemoj da mešaš politiku Sovjetskog Savezq i današnje Rusije jer SSSR nisu vodili Rusi nego neki ideološki zaslepljeni komunisti.