Komentari na vest

Badamosi: Ne trkamo se sa Zvezdom i Partizanom! Čukarički je promena koja mi je bila potrebna

Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Klub bez infrastrukture, za 2 kola u Evropi, bez navijaca, dovodjenje igraca za ozivljavanje karijere, bez filijale za bezbolan prelazak iz omladinskog u seniorski staž, bez profesionalne skauting sluzbe, slab marketing, itd. itd. ... Za nešto više ovo nije dovoljno! Potreban je radikalan zaokret!
D

Draškooo

pre gotovo 2 godine

Neko vodu nosi, a neko je Badamosi
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Ne trkaju se oni sa Partizankm, Partizan se trka sa svima od osmog mjesta pa na gore, osim sa Zvezdom, tu je već izgubio trku.
n

nije mi jasno

pre gotovo 2 godine

Ajde sa Zvezdom, ali ne razumem zašto se ne trkate sa Partizanom? Šta kao, imaju neko ime, pa ne smemo da ih pobedimo?
D

Djuradj

pre gotovo 2 godine

Partizan ima kvalitetnije igrace od svih njih. Znaju to i oni. Ocajna igra ne proizilazi iz loseg kvaliteta, vec od loseg vodjenja. Taj Lutovac, igrac sa klupe, kojeg najvise prozivamo i koji je krs u Partizanu, bi bio najbolji igrac svim tim timovima koji se bore za vrh tabele. I bio je. Najbolji igrac Rada, medju najboljim mladim reprezentativcima, a u Partizanu ne donosi nista. Partizan unistava losa organizacija i tanka klupa. Kvalitet je tu. Nazalost Zvezda je trenutno kvalitetnija, ima duplo veci budzet. Na 7-8 kvalitetnih igraca Partizana, ona ima 25, ali ne bi bila tolika razlika da je u Partizanu organizacija dobra.
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Na redu je Cukaricki da dovede dva strana pojacanja koja ce igrati protiv Tventea.Mogli bi i navijaci Partizana da dodju u velikom broju i pruze podrsku Cukarickom da se svih 90 minuta plus sudijska nadoknada GLASNO NAVIJA za Cukaricki.Trebace im sva moguca pomoc.
A

Aleksazvezdass

pre gotovo 2 godine

Pa sta ima Cukaricki da se trka sa partizanom kad ima vise bodova od njega?