Komentari na vest

Bahar bi ostao da je dobio derbi, platu dobija dok ne nađe posao

B

Brna

pre 5 meseci

Naivan si Mađijo ako misliš da jedan jevrejin neće pokušati da se okoristi kada je u mogućnosti.Koja crna plata dok ne nađe posao.Ima taj da nas odere najbrutalnije.!Bićemo srećni ako nas ne blokiraju zbog toga.
Д

ДадоРедСтар

pre 5 meseci

Како је добро учи у Криминални Систем Србије??!Писао сам од Породилишта па до Гробља све је у Србији Кримилизовано!!!!Нема спаса и добро је!!!!!
F

FKV

pre 5 meseci

Bahar pregovara sa Vojvodinom.
D

Darijus

pre 5 meseci

Neka vam je sa srećom braćo Slaninari.. Upropastiće vas pustinjačka prevara. Ne znam samo kako niste naučili ništa na našem primeru..
L

Logitech

pre 5 meseci

Kako je to lepo kad dobijes otkaz pa te poslodavac isplacuje dok ne nadjes novi posao, steta sto i u firmama kod privatnika nije ovako, pa ja bih do penzije odmarao, i "trazio" novi posao.
S

Salamnder

pre 5 meseci

Jbg, kad ne zna da pregovara. Kad si već ponudio toliko veliku platu, trebao si i da se kao klub obezbediš. Na primer, ugovor na godinu dana plus automatsko produženje na još godinu ako se osvoji titula i prezimi u Evropi. Naravno, uz dobre bonuse kao motivacija. Sad bi trebali da ga isplatimo samo do juna, dakle još za 6 meseci, a ne još za 30 meseci. U slučaju da je napravio rezultate, automatski bi mu se produžio ugovor pa i da ga neki drugi klub hoće, morao bi da plati za njega, a opet kao klub bi bio u povoljnijoj situaciji da ponudiš bolji ugovor. Ovo pišem jer je čovek dobio jako dobar novac, novac koji nigde nije mogao da dobije. Pa ako već ne žališ i daješ, onda se obezbediš. Zašto bi Bahar tražio novi posao? On je najmanje do juna miran, neće da žuri. A ako mu stajemo na žulj, onda će do poslednje pare da nam uzme.
m

mikuli

pre 5 meseci

A nije rekao da mu duguju 3 plate sto je oko360000 evra
S

Skaut2323

pre 5 meseci

Baharu niko nije nudio ni pribliznu platu kao Madjija kad je bio u odlicnoj situaciji posle sjajne sezone sa Makabijem, a ko ce sad vecu da mu ponudi ?
L

LEPA STEDNJA

pre 5 meseci

AKO JE LUD DA IDE NA POSAO ! SLADAK NOVAC DO PENZIJE 🫣😄🙈😂
d

dragan r.

pre 5 meseci

Bolje za Zvezdu što ga Katai nije dao za 2:2 ili što nije pobedila. Bahar bi onda ostao, i to bi onda bio produžetak mučenja. Ksko god da bude sa Milojevićem, gore i mučnije od ovoga sa Baharom sigurno ne može biti. E sad, za šta će to da bude dovoljno, videćemo u maju sledeće godine. U svakom slučaju i realno gledano, Zvezda ima bolji tim od Partizana. Da li će to i da pokaže na terenu, videćemo.
T

Trener IZ

pre 5 meseci

Covek je u zivotu trenirao samo izraelske klubove, ko ce njega angazovati kad im je drzava u ratnom stanju? Milku i po za njega i 750k za pomocnike godisnje nema sanse nigde da dobije.
z

zvezda forever

pre 5 meseci

TERZIĆU MARŠ IZ ZVEZDE, TI SI NAJVEĆI KRIVAC ZA TRENUTNU SIZUACIJU. Pa zbog čijih bolesnih želja je doveden ovaj polutrener i njegova svita, a i poluigrači tipa šerif Ndiaje
B

Burek Behar

pre 5 meseci

Kakav polutrener? Covek pobedio mocni Zenit i nikad jacu Fiorentinu.
p

podesen

pre 5 meseci

Kaze sporazumni raskid ugovora a prima platu dok ne nadje posao .Ovaj doktor prso kao lajsna.
M

Moze

pre 5 meseci

u Zanzibar,Tanzaniju,Belize itd. da nadje posao ......
K

Kraljević Marko

pre 5 meseci

Naći će on brto solidan posao.
z

zrnzoje

pre 5 meseci

hahahaha bas sam srecan sto im se desio bahar kod ovog nema oprastanja sve mora da se plati. A para sve manje...krece prodaja igraca ali ove niko i nece...osim klinaca koji odose za male pare. Oborio je cenu svim igracima. A i prestizna elitna akademija koju su skoro otvorili,tu decu ce finansirati menadzeri dok i ona ne pukne ko balon
Z

Zamisljeni

pre 5 meseci

Izraelci navode da mu je plata 1 500 000 i da nikakvih dogovora sa Zvezdom nije bilo oko prosta duga, cak i da nije obavesten o otkazu. Suma sumarum na kraju balade posle raskinutog ugovora od strane Zvezde Bahar nema razloga da oprosti i jedan euro iz trogodisnjeg ugovora
F

Fußballspieler

pre 5 meseci

Možda je samo smenjen a da raskida ugovora nije ni bilo kao Nagelsman u Bajernu. Ako je ugovor važeći onda i Zvezda može da zahteva obeštećenje ako neko želi da ga angažuje
p

podesen

pre 5 meseci

Izraelci kazu plata 1,5 miliona evra,ugovor na 3 god,pomocnici 750 000 e njih trojica ovo dele isto puta 3 god.Suma sumarum to je ukupno 6.75 miliona e bez bonusa za 3 god.Ovi nornalni nisu,placaju ga dok ne nadje posao.Njemu nece niko dati 400 000 e za godinu .
z

zar je bitno

pre 5 meseci

posto se ne razumes moram da ti objasnim. trener kada dobija otkaz ne dobija otkaz tako da se ugovor prekida osim ako nije sporazumni raskid ugovora. ugovor je takav da traje dok trener ne nadje drugi angazman. to znaci da ce Zvezda da mu isplati do poslednjeg dinara samo ako on do poslednjeg dana ne nadje novi posao. ne moze biti trener na dva mesta i zato stari klub,nakon smene, ima obavezu da placa platu treneru koji ne radi svoj posao sve dok ne nadje novi posao i samim tim predje na novo radno mesto. prosto. sve ovo vazi za normalne ugovore. ako u ugovoru stoji drugacije onda se primenjuje ugovor na osnovu posebne stavke tog ugovora.
п

плаћај

pre 5 meseci

Србијооооо
S

Shamrock Rovers

pre 5 meseci

Poskupeo bakar ove godine. Kazu cena preko 4M.
m

merllin_pfc

pre 5 meseci

Boze dragi koji lazov. Mislim da ni on sam nije svijestan sta je izjavio Ali je siguran da ce to masa da proguta sa odusevljenjem. Sve je precizirano ugovorom. On ce da prima plate dok nenadje posao. Ti kao predstavnik kluba bi prvi trebao da podneses ostavku zbog potosivanja kretenskog ugovora. Bahar nije dobio otkaz zato sto je ispso u polufinalu lige sampiona nego zato sto je nula od trenera. Kakve su sanse da ga neko pozove da radi I da mu da plate vecu od trenutne. Znaci on bi trebao da radi da se Cima po nekim vukojebinama I da prima manje nego sada ????
h

hmmm

pre 5 meseci

ma ti si najveci ikada. idi u real pa spasavaj njih
P

PFC

pre 5 meseci

A jel' bio problem da on izađe na ovu konferenciju zajedno sa Baharom i, još bitnije, ponese sa sobom original ugovora pa da sve ovo bude kristalno jasno? Naravno da je problem jer ovako može da priča šta i kako hoće, baš kao i Čović sa već legendarnim "excel tabelama". U zemlji u kojoj te "kadija tuži-kadija ti sudi" stvari baš ovako stoje. Ko će da utvrdi istinitost njegovih navoda ( i Čovićevih btw)? Ko će da stisne?
S

Sto lazete?

pre 5 meseci

Jel su kod vas u JSD ikad bili transparentni da izadju koliko se kome duguje?
G

Gost Djape

pre 5 meseci

@PFC - Mozda je lopina, sigurno je da je narcisoidan i prepotentan, ali mu se rezultati ne mogu umanjiti. Covek je izvukao Zvezdu iz kanala, i vratio je na evropske staze, to je jedina istina, e zad da ima gresaka, ima, pa to i sam priznaje, svako ko radi i gresi. Fudbal je ziva stvar, igrac se uklopi u jednu sredinu i bude jedan od najboljih pojedinaca, ali kad dodje u drugu sredinu tamo je prosek, sve zavisi od vise faktora. Svidja mi se terziceva izjava da su neki igraci bili nezadiovoljni statusom, sto potkrepljuje moju tezu da su busili trenera. A sto se tice tebe i tvog komentara, po niku bih rekao da pripadas taboru koji bi slavio da se stavi katanac na zvezdin stadion.Zato je najbolje da proveris kako vi upste postojite, a ne kako i na koji nacin ste prvi, a u nasem prvenstvu ste odigrali najmanje 5 zatvorenih utakmica, sto od sudija, sto od igraca, statista iz drugih ekipa, sto od prijateljskih uprava bratskih timova. Znaci da je bilo regularno, ne bi ovaj derbi znacio nista za prvo mesto u jesenjem delu, nego bi vi bili na zasluzenom 4-5 mestu. Ovako pravite i dalje halabuku i podsticite napaljene klince protiv nase uprave, a o vasoj se ni rec ne spominje, a svi znamo kakva vam je uprava, i ko vas financira, radi mira u kuci. I naravno sad kad sam video kvote derbija, malo mi je to zagolicalo mastu, "vukovi siti, a sve ovce na broju"
C

Cjepka123

pre 5 meseci

Mislim da će u tom slučaju biti još duuuugo na birou.
F

Fußballspieler

pre 5 meseci

Može on da bude na birou to niko ne može da mu ospori ali ko će onda da zaposli trenera koji nije radio 2,5 godine? On ispada isti kao i Milojević, u svojoj zemlji je uspešan a u inostranstvu 6 meseci i ćao!
g

gostbre

pre 5 meseci

i to je tebi sporazumni raskid....za sta ti sve ljude u ovoj zemlji smatras cccc
I

IstinaX

pre 5 meseci

Da je i Barah imao kompletno zatvoreno prvenstvo sada bi bilo 15+ bodovne razlike za nas.
Z

Zorg

pre 5 meseci

Baharov agent tvrdi da mu ni plate niste redovno placali i da potrazuju kompletnu sumu iz ugovora
M

Milosbg

pre 5 meseci

Ako sam ikada prizeljkivao poraz u derbiju to je bilo juce. Prosto sam znao da ce poraz izazvati ovakav epilog. Prosto ni jednu utakmicu takticki nije dobro spremio. Niko mu nije trazio da preti mancester sitiju i lajpcigu a kamoli da osvoji bodove na tim mecevima. U malim utakmicama smo izgubili bodove, od 3 kljucne utakmice u sezoni, dve sa jang bojsom i jednu sa partizanom, ni jednu dobio nije. Svaki god je zasluga individualaca na terenu. Umesto za serifa, 4 miliona je trebalo dati za defanzivnog veznog, a ne da se oslanja na srdjana mijailovica, koji ne moze da parira donaldu i sanogou, a kamoli da pruzi bolje partije od njih. Prodati visak igraca na zimu, dovesti defanzivnog veznog, dva beka i prelazni rok je gotov. Rodicu na penalu ne zameram nista, jer je decko toliko doprineo klubu, 6 godina nema ni iole ok zamenu, igra i povredjen kad treba.
m

merllin_pfc

pre 5 meseci

Ma okaci ti to macku o rep sto si ti ocekivao poraz. Poslije utakmice svi ocekivali poraz a prije utakmice pobijedu I to sa 4 ili 5 golova razlike. Sinoc na forumima kukanje I ljutnja sto se nije iskoristila prilika da se razbije nikad losiji Partizan. Da se zakuca ekser u sanduk. Onoliko kurcenje i ponizavanje od fudbalera ,navijaca uprave nikada nije zapisano u istoriji. Sto kaze Nikolic ja nebi onako ni da je Zvezda 16. I onda vas Partizan oduci od fudbala. Zahid I Belka demonstriraju fudbal Serifu I Hvanu. I sada ste svi prizeljkivali poraz. Savijet je prijateljski Negdije u cosak I lizite Rane
G

Gost 130909

pre 5 meseci

Posto je izigravao velikog patriotu sada mu je prilika da se javi u vojsku. Dok bude bio na ratistu primace platu od Zvezde....nekih dve godine.
p

povediiii

pre 5 meseci

bahar i terzica sa sobom
M

Monteroo

pre 5 meseci

I Konte dobija platu dok ne nadje posao ali ko da lud da radi za 5 miliona kad je totenhem duzan da mu za nerad isplacuje 10... Isto je napravio i u celsiju,poketino posle psg a nije radio dve godine,jer sta da treniras Vulvse za 3 miliona kad slovom ugovora bez bonusa i sl.dobijas 15. Bahar ce se zadovoljiti sa 3....dok mu zvezda ne nadje nesto jace,a to ce ici malo teze. Odlican trener ali nesto je puklo ali nije on sam krivac,dublji je nesporazum.
U

Uhvugguh

pre 5 meseci

Ni jedan ozbiljan klub u Evropi, koji moze da mu da vecu plati,nece da mu ponudi posao posle fijaska sa Zvezdom. U Izraelu se liga i ne igra.....tako da ce naplatiti do poslednjeg centa. Jedino mogu da ga mobilisu....
t

terzicuuuuu

pre 5 meseci

u zatvor i mrsssss iz zvwzde
Š

Škrabotina

pre 5 meseci

Velika sramota. Skockao je ekipu koja je nadigrala Zenit u Petrogradu i ubila Fiorentinu na Rajku. Mijailović je bio super na centralnom štoperu pored Draga i Eraka. Kraso je ubijao. Ojanjinka takodje. Hvang se jeste ispostavio kao kvalitet, ali prekasno. Endijaj je bio pucanje u sopstvenu glavu. Ipak je razigravao klince i forsirao savremen fudbal. Ovde je krivica 200% na Terziću. Kada će krivci u Srbiji da plate?
T

TAKOO JEEE

pre 5 meseci

Nisam za Bahara nikad bio jer je bio nepoznanica dok nas nije eliminisao uz pomoc autogola i malo jace fizicke spreme u drugom poluvremenu...Nisam ni sad za njega, ali Milojevic ako uzme ovo prvenstvo a hoce jer je Partizan nekvalitetan za titulu i nece izdrzati do kraja, onda ce Miloje biti junak...A ako ne uzme titulu nekim cudom , onda ce Miloje biti neko ko je dobio uzasan roster i jako losu fizicku spremu...Ovog trenera teraju svi koji su ga velicali a nikad culi nisu za njega ranije...Ti isti ce bojim se terati i Milojevica, nadam se da nece biti razloga za to...
V

Vremenski putnik

pre 5 meseci

Kako bi ostao kad ste 15 minuta posle zavrsetka meca objavili da je vec potpisan ugovor sa Milojevicem?
U

Uvek realannn

pre 5 meseci

Savo Milosevic upravo je dobrog ugovora koji je imao sa Olimpijom odbio Partizan a isto je bio slobodan jer je dobio otkaz. Jedino da Baharu neko da istu ili vecu platu, ja realno da sam na njegovom mestu ako ne dobijem vecu platu od nekog cekao bih kraj ugovora, realno sta jednom Izraelcu Bahari posle par meseci u Zvezdi znaci sta ce misliti njeni navijaci i slicno da bi kao glumio neku postenjacinu...
S

Sdsdsdsdsd

pre 5 meseci

Hahahahaahahajahhahahaah,ne vadi ga madjijoooo,neka prima Bahar,al nece skoro da nadje drugi,sladak mu vas.A ti u tvorza,uskoro dace Bog,pozdrav za sve sendvicare
D

Don Vito Corleone

pre 5 meseci

Zato vi sa Mocart vesti ne smete da objavite izjavu koju je Baharov agent dao za Izraelske medije?????? Koga i čega se bojite?????? Vi ste novinari i treba da istražujete i da objavljujete, a ne da krijete. Kako je Telegraf to preneo a vi niste. Koga to branite, vas od njega ili njega od nas?????
Z

Zvezda padalica

pre 5 meseci

Mi trenutno na platnom spisku imamo dva trenera, dva golmana i dve zene direktora.
Č

Ček, ček

pre 5 meseci

Pa ovi ladno 3 trenera plaćaju, onog Miloša Milojević nisu ga jos uvek isplatili , sada ovaj Bahar dok ne nadje posao, i sada Vladan Milojević, koji bezobrazluk.
N

Naivko

pre 5 meseci

Znao je Bahar sta mu se ovde sprema, zato je takav ugovor i potpisao. Znaci na kraju je ipak je istina sto pisu stranci da ce mu biti isplaceno 4 miliona
П

Перашинац

pre 5 meseci

Који то странци пишу? Ајде напиши извор, а не овако, рекла казала.
P

Pametnooo

pre 5 meseci

Nacice novi posao kad mu istekne ugovor... xaxxaxaxxa
R

Ris

pre 5 meseci

On mora naći klub koji bi mu dao više love nego Zvezda! Samo pod tim uslovima on se može odreći novca koji mu pripada.
B

Bok

pre 5 meseci

Ne veruj čoveku koji laže. A ko laže taj i krade, samo što mu predmet zastari.
F

Fabri

pre 5 meseci

Znate li zašto Marko Nikolic nije imao klub 2 godine? Pa bas iz istog razloga, sto bi trazio klub kad prima platu za lezanje i uzivanje
m

mikuli

pre 5 meseci

Hahahahaha, vidis mu u faci da je zlo lik
Z

ZOXX

pre 5 meseci

Prvo, platu će primati do isteka zadnjeg sekunda ugovora(nije lud da traži novi posao sa ovakvim ugovorom) a drugo, Bahar je veća trenerska prevara od Zemana.
G

Gost999

pre 5 meseci

ahahahaha pa ovaj lik je stvarno doktor, on vas vise zaj....a nego nas Vazura i Vucela zajedno. Kako vam samo maze oci i prodaje maglu, to treba izucavati na fakultetima. Nase stetocine bar cute, ne blamiraju se cesto u medijima, ali ovi vasi, madjija i Dr.Covke dominiraju realno. Steta je samo sto mi obicni smrtnici moramo sve to da trpimo i da ih slusamo, a ne zna se ko je od svih njih najgori. Samo ih jedna stvar spaja, imaju istog gazdu koji im govori sta smeju da kazu
S

Sima Arauho

pre 5 meseci

On znaci treba da dobije posao negde za 1.200.000,00 € po sezoni?!Plus porezi i doprinosi?!Bravo Madjijo!
A

Ammmmmmamm

pre 5 meseci

Pa cak i da nadje te uslove, bolje mu je da lezi nego da radi. Te pare dobija svakako. Znaci mora da mu ponude i preko toga.. Naucna fantastika.
K

Kada smo neki

pre 5 meseci

Mi pricali da ćemo Milosa Milojevica od blata praviti ovde ste nam sve po spisku.Gde su sada ti pametnjakovici verovatno su zadovoljni
А

Александар1

pre 5 meseci

Борјана плаћамо 800 000, а не треба нам, Родића исто, Милуновића, да не набрајам даље. Сад ћемо и Бараха да плаћамо 1 200 000, а ни он нам не треба. Он сигурно неће тражити нови посао, јер му је Терза магија омогућио још 3 милиона, а да не ради ништа. Због тога ће продати и Недељковића и Мијатовића.
Х

Х Х

pre 5 meseci

Само у спорту постоје овакви уговори, где не обављаш свој посао на адекватан начин, а уколико добијеш отказ си заштићен као бели медвед. Мислим да то хитно морају да промене и да би било много мање промашених трансфера, тренера и тако даље. Ево ја имам уговор на неодређено, по овој логици би требало да је исплаћују док сам жив док ми је дају отказ.
M

Moze covek

pre 5 meseci

Da nista ne radi a dve i po god da prima platu Svaka cast upravi na ugovoru.Covek nam celu sezonu odje...a.Vracaj Borjana a Glazer na klupu ili ga prodati.

PFK NIŠ

pre 5 meseci

Moram da iskomentarisem ovo, iako njihove vesti i ne citam... Jel normalno da ovo prolazi u Srbiji? Jel normalno da Terzicu veruju i novinari i navijaci? Delije, alooo, pa ko oprasta u tudjoj zemlji neke pare?! A kamoli velike?! Pa ja, sto sam radio kao obican radnik preko, nisam oprostio, nego sam gledao da izvucem jos, ako mogu... Strancu ne mozes da pretis, da saljes momke na adresu, pa ovaj izrealac i onaj Nejpir, ima da izmuzu Boga oca od vas! Auuu, pa ovo u Diznilendu nema!
k

kimmi

pre 5 meseci

pa naravno da ce da dobija platu, tako funkcionise sa trenerima svugdje. naravno da nece, niti treba, da se odrekne onoga sto mu po ugovoru pripada. nikome nista nije ukrao, to sto neki nisu zadovoljni rezultatima je druga stvar.
B

Boogy

pre 5 meseci

Ako praviš dugoročni plan ne sme jedna ili dve utakmice da budu presudne. Ranijih godina nismo imali igru ali smo više puta uspevali na sreću da prođemo. Pa ne može tako doveka. Neozbiljno kao i sve u ovoj državi.
Х

Х Х

pre 5 meseci

Јел ти мислиш да би Бахар освојио титулу? Нама је то од круцијалног значаја за опстанак клуба. Нажалост је то питање живота и смрти за Звезду. Зато и не могу да се праве како кажеш дугорочни планови.
B

Boogy

pre 5 meseci

Naravno da bi osvojio titulu. Da nisu prodali Erakovića i Azarova rezultati bi bili višestruko bolji. Pa koliko smo golova primili zbog Digine, Rodićeve i Mijailovićeve greške? To su igrači koji su krpili Terzine prodaje.
Z

Zvlat BG

pre 5 meseci

"Hvala. Vidimo se sutra!" ... Nikom ništa! Obraz đon! Ja sam najbolji. najveći, najlepši, najpametniji! Svi ostali su mala deca za mene! Sutra potpis Miloja! Idemo sve ukrug!
V

Visente Del Boske

pre 5 meseci

On se vec do kraja meseca vraca u haifu jer oni vec nakon 9 kola zaostaju 6 bodova za makabijem iz tel aviva.
g

gadge

pre 5 meseci

лопови и кримоси седе нам у управи црвено бела застава за њих није светиња
D

Don Vito Corleone

pre 5 meseci

Na Telegraf vestima o Zvezdi može da se pročita izjava Baharovog agenta o raskidu ugovora. Pa uporedite ko ovde laže, da li Terzić ili Baharov agent, koji nema razloga da laže.
d

deki maky

pre 5 meseci

dr i drkela s njim treba da stave one kajle,i da i se smeju ovom kadnom narodu koji podržava njihov nerad! Ko će da odgovara za ovo?
S

Sto

pre 5 meseci

Se ne prijavi na biro😂😂😂😂
M

Mika Milojković

pre 5 meseci

Kako neki ljudi u Srbiji lepo žive od prodaje magle!
R

Realnomalomorgen

pre 5 meseci

Znači isplata do kraja ugovora. Kao sto neko reče 100.000 e mesecno
l

lupetas...

pre 5 meseci

Nije do kraja ugovora ako nadje posao
D

Dragan Z.

pre 5 meseci

lupetas... Evo, Barak vec trci da nadje novi posao u Izraelu i pocne da prima 15-20.000e mesecno. Trci, sve se saplice. Mozda vam i Haifa vrati 500.000evra koje je Zvezda uplatila kao obestecenje jer je Barak bio pod ugovorom.
S

Sirotinja

pre 5 meseci

Međutim on nije čovek koji hoće samo da prima platu. On će brzo da pronađe novi klub i tada će prestati naše obaveze prema njemu Terzić nije doktor, Terzić je mag
Г

ГОРАН НОВИ САД

pre 5 meseci

Хаха знао сам да нико не потписује уговор без клаузуле да себе заштити што је и нормално у бизнису. Плата иде док не нађе нови посао а то значи да је опет Терза урадио посао на штету Звезде и то неће ником одговарати!!!
B

Bl rs bih

pre 5 meseci

Bravo terzo magijo!
R

Ris

pre 5 meseci

Znači Zvezda trenutno ima dva trenera na platnom spisku.
s

sta pricas

pre 5 meseci

kakve veze ima ako nadje posao uskoro?
D

Dragan Z.

pre 5 meseci

Tri trenera i dva golmana. Zvezda placa i Milojevica i Borjana.