Bajern daje Gnabrija i Manea za novog centarfora

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.05.23. | 20:49

Ne radi se o trampi, već o sakupljanju novca za letnji pazar...

Puno toga događa se poslednjih dana i nedelja u Minhenu. Bajern se dao u potragu za napadačem top klase, navodno je već započeo pregovore sa zastupnicima Randala Kolo Muanija (24), a prema poslednjim informacijama najuži krug kandidata za tu poziciju kraći je za još jedno ime. Kako ekskluzivno saznaje Bild, Bavarci se neće nadmetati sa konkurencijom za Viktora Osimena (24) iz Napolija.

U Zebener štrase zasedali su najvažniji ljudi iz sportskog sektora (Oliver Kan, Hasan Salihamidžić i Marko Nepe) i procenili da nigerijski napadač ne bi bio pravo rešenje, odnosno da ne vredi traženi novac - više od 100.000.000 evra.

Izabrane vesti

U isto vreme Florijan Pletenberg se vratio na priču o Kolo Muaniju, podvukavši kako je upravo Francuz prvi pik počasnog predsednika Ulija Henesa, koji se prethodnih dana prilično aktivirao u rešavanju gorućih pitanja.

Podsetimo, Henes je najuticajniji čovek u Nadzornom odboru kluba, a svaki transfer veći od 25.000.000 evra mora da odobri upravo ovo telo.

Iz istog izvora može se saznati da u Minhenu ozbiljno razmatraju da na transfer listu stave Sadija Manea i Serža Gnabrija. Tržišna vrednost ove dvojice u zbiru iznosi oko 100.000.000 evra (45+55 miliona) i upravo je to cifra koju Bajern planira da izdvoji za novog centarfora.


tagovi

Sadio ManeSerž GnabriRandal Kolo MuaniViktor Osimen

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara