Komentari na vest

Bajern dao 1.500.000 za najmlađeg strelca u HNL-u: Zvonarek iz Koprivnice na Alijanc arenu

G

Gost29

pre preko 2 godine

Hrvatska liga je za srpsku premijer liga i više od toga
G

Gost789

pre preko 2 godine

Ovisi kako tretiraš smisao lige. HNL je kao razvojna liga super - konkurentna je, nema lakih protivnika, neće se baš često dogoditi da čak i Dinamo . Međutim, jako je teško graditi kontinuirani uspjeh klubova u rezultatskom smislu te istovremeno biti izlog za igrače koji bi se mogli dobro prodati.
D

Dosta bre više

pre preko 2 godine

Dajte ljudi prestanite već jednom!Da je Srbija u EU već bi pokupili 50 igrača iz naše zemlje!Svaki igrač pionira,kadeta,omladinaca iz Zvezde i Partizana su bolji od Hrvatskih mladih nogometaša. Pogledajte samo takmičenja mlađih,turnire i druge manifestacije gde smo za koplje iznad njih ali nismo u EU jbg.
L

Ljubomoransi

pre preko 2 godine

Samo se ti tjesi. Ako veliki klubovi mogu kupovati Juznoamerikance, zasto ne bi kupili i iz Srbije? Ocito nisu dovoljno dobri. Isto tako, Hrvatska je prodavala hrpu odlicnih igraca velikim klubovima i prije nego su usli u EU.
G

Gost678

pre preko 2 godine

Čak i da je to istina - mada zaista sumnjam da su ti turniri od tolikog značaja - to što su "bolji" kolektivno u jednoj generaciji ne znači da je onaj najbolji/najperspektivniji igrač na terenu ili cijelog tog turnira ujedno Srbin. Ti ako stvoriš samo jednog vrsnog igrača po godištu, onda si na konju. Ako ih stvoriš 10 koji su kao momčad bolji, ali individualno limitirani i ne sasvim perspektivni za dalje, kao da nisi stvorio ništa - barem kad je u pitanju najviši rang. A ako je EU razlog, šta je s drugim zemljama EU koje ne prodaju igrače za tolike pare. Istinabog, tko zna što će biti s tim Zvonarekom, ali Dinamo recimo već zadnjih pet godina zaredom zaradi po 25-30 mil GODIŠNJE od transfera - i to ne samo na Hrvatima; Olma su oteli Barceloni i prodali ga za 20 mil.
G

Gost 4

pre preko 2 godine

Cudi me da ga dinamo nije uzeo
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 2 godine

Terza bi ga uvaljao za 100.000.