Bajern ima ideju: Mane za Vlahovića

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.05.23. | 11:21

Čeka se stav Juventusa...

Srpski napadač Dušan Vlahović (23) ponovo je tema nemačkih medija. Preciznije, pre nekoliko dana oni su maltene svi odreda odgovorili demantijima na informacije iz Italije da je mladi centarfor jedna od opcija da ponese Bajernovu 'devetku', da bi danas i sami podgrejali tu priču.

I to ne bilo ko, već ugledni Florijan Pletenberg sa Skaja, koji tvrdi:

Izabrane vesti

"Dušan Vlahović je ponovo vruća tema u Minhenu. Tuhel je lud za srpskim napadačem, a Karl Hajnc Rumenige održava izuzetno dobre odnose sa Juventusom", napisao je Pletenberg.

Doduše, on dalje navodi da Bavarci nisu spremni da plate 80.000.000 evra, koliko Juve navodno zahteva kako bi povratio uloženo, ali isto tako otkriva da nemački šampion ima 'kontruktivan predlog za čelnike italijanskog kluba'. U pitanju je razmena igrača u koju bi bio uključen i Sadio Mane.

Konkretni pregovori još nisu počeli i radi se samo o ideji koju Bajern ima u planu da predstavi ljudima iz Torina. Njihov stav po ovom pitanju za sada nije poznat.

Naravno, nameće se logično pitanje da li bi uz Manea put Torina krenula i određena suma novca, jer teško je verovati da bi Juve prihvatio trampu 'glavu za glavu' imajući u vidu Vlahovićeve godište i činjenicu da je čak osam godina mlađi od Senegalca.

Ono što je sigurno, oba kluba žele da se reše pomenutih zvezda i igrača koji najviše zarađuju.


tagovi

Sadio ManeDušan Vlahović

Obaveštavaj me

Bajern
Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara