Foto: Reuters
Foto: Reuters

Bajern ponovo oaza mira, Flik i Salihamidžić rešili "bračne" nesuglasice

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.03.21. | 09:55

Zakopane ratne sekire u Bajernu na relaciji šef stručnog štaba, sportski direktor

Juče problemi u raju, posle revanša sa Laciom i ukupnih 6:2 u dvomeču osmine finala Lige šampiona Bajern je ponovo oaza mira. Tvrdili su nemački mediji da postoji ozbiljan sukob u vrhu sportskog sektora, na relaciji šef stručnog štaba – sportski direktor. I bili su u pravu. Jer kada Hansi Flik kaže da su zakopane ratne sekire sa Hasanom Salihamidžićem, to je jasna potvrda da je kuvalo u taboru Bavaraca.

Izabrane vesti

“Kao u svakom braku, partnerskom odnosu, postoje nesuglasice”, objasnio je Flik.

Međutim, ako neki klub ume ekspresno da otklanja nefudbalske prepreke koje bi potencijalno mogle da mu ugroze uspeh na terenu, onda je to Bajern.

“Prišli smo jedan drugom posle utakmice sa Laciom. Kratko smo razgovarali i obojica smo vrlo optimistični povodom ostatka sezone i budućnost je jedino što nas zanima. Ovo je vrlo važan momenat kako za ekipu, tako i za klub”, rekao je Flik posle jučerašnje utakmice za Skaj.

LIGA EVROPE, 18.55: (1,40) ARSENAL (4,50) OLIMPIJAKOS (8,50)

Očigledno je da su i Hansi i Braco shvatili da će, ako ne prenebregnu tenzije na ličnoj relaciji, Bajernu novi trofeji biti ugroženi, jer će fokus biti na stvarima koje se ne tiču same igre. A to se u velikim klubovima uvek oseća. Ovako je minhenski gigant napravio značajan korak dve nedelje pred derbi sezone u Bundesligi protiv Red Bul Lajpciga. U slučaju pobede Levandovskog i drugova, teško da će iko sumnjati u odbranu titule. A onda pažnja gotovo stoprocentno može da se usmeri na čuvanje trofeja u Ligi šampiona.

“Primećujete o čemu su mediji pisali i sigurno bi bilo lepše da smo pobedili Lacio u potpunom miru. Naročito da interne stvari nisu postale javne. Ali to nas ne opterećuje kao tim”, rekao je posle utakmice Jozua Kimih, koji nije zabrinut pričama da bi Flik mogao da napusti Bajern na kraju sezone. Kimih je odmah nastavio: Koliko ja znam, našem treneru ugovor traje još neko vreme, tako da sam opušten po tom pitanju“, zaključio je Kimih.

----------------------------

Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

 

  


tagovi

Bajern MinhenHasan SalihamidžićHansi Flik

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara