Bajern sprovodi revoluciju u prodaji ulaznica

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.05.21. | 17:54

Nema više ni papira ni plastike...

Nije u Bajernu bajna situacija - promena trenera, previranja u upravi, rana eliminacija iz Lige šampiona - ali vremena za inovacije i pomeranje granica uvek ima. To je jedna od ključnih filozofija Bavaraca.

Tako nemački šampion od sezone 2021/22 i nakon povratka publike na stadione pokreće aplikaciju koja će služiti za prodaju digitalnih ulaznica, a sve u sklopu akcije za zaštitu životne sredine. Čovek iz marketinga bavarskog giganta zadužen za plasman karata Jan Kristijan Dresen pokušao je da objasni:

Izabrane vesti

"Budući da su održivost, očuvanje resursa i smanjenje emisije CO2 centralna pitanja za naš klub, odlučili smo da na Alijanc areni više ne nudimo štampane ulaznice, kao ni plastične godišnje sa čipom. To će biti naš doprinos zaštiti klime. Svakako pored uštede u proizvodnji i plasmanu istih".

U prevodu, za domaće utakmice Bajerna od iduće sezone ulaznica će moći da se kupi isključivo preko mobilne aplikacije, koja vam takođe omogućava da rezervišete parking mesto na Alijanc areni i po nekoliko dana ili nedelja unapred. Po istom principu vršiće se i prodaja sezonskih karata.

I to je Bajern.



tagovi

Bundesliga

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara