Bajern uzeo PSŽ-u najtalentovanijeg igrača (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.06.22. | 14:45

Bavarci krenuli u realizaciju ideje s početka godine...

Bajern iz Minhena zacrtao je početkom 2022. godine ozbiljan cilj - da angažuje nekoliko top talenata iz omladinskih škola širom Evrope. Nakon višemesečnog skautinga sastavljena je lista prioriteta, a u njenom samom vrhu našla su se tri imena: Alehandro Himenez (16 godina, desni bek, Real Madrid), Ajman Kari (17 godina, centralni vezni, Pari Sen Žermen) i Varen Zair Emeri (15 godina, centralni vezni, Pari Sen Žermen).

Pre nekoliko dana bilo je govora kako drugi sa liste prioriteta odbija da potpiše profesionalni ugovor sa Parizom, da bi tokom današnjeg dana stigla potvrda da su Bavarci odneli pobedu. Za sada malu - jer ipak se radi o dečaku koji tek treba da se razvije u ozbiljnog igrača - ali svakako slatku: Ajman Kari prešao je u Bajern!

Izabrane vesti

Radi se o najvećem prospektu Pari Sen Žermenove akademije, nosiocu 'titule' Titi d'Or za 2021. godinu, kao najnagrađivanijem mladom igraču u Francuskoj.

A evo prilike i da se uverite u njegove kvalitete:

Bajern godinama ima problem da izbaci igrača iz sopstvene akademije. Na detektovanju problema radi se već duže vreme, međutim konkretnog pomaka za sada nema.

Očito su Nemci odlučili da kupuju mlade kad im već ne ide da ih proizvode.


tagovi

Letnji prelazni rok 2022Ajman Kari

Obaveštavaj me

Bajern
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara