Komentari na vest

Bajern završio sa blindiranjem: Gnabri u rangu najplaćenijih zvezda

h

hahahhhahha

pre gotovo 2 godine

najjaci su fanovi bajerna sto kunu ovog u zvezde a do pre 3 dana su svi ali bas SVI pricali kako lik nije nista specijalno i kako ih boli uvo ako ode u bilo koji drugi klub i tako dalje, a sad ga uzdizu u nebesa hahahahhaha koja tragokomedija
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Gnabri je odlican igrac, ali ima problema da pruza dobre partije u kontinuitetu, pa kada uzmes to u obzir i to da Bajern ima na raspolaganju Sanea, Manea, Komana, Musialu... na njegovoj poziciji, mislim da cemo se sloziti da se njegov odlazak ne bi puno osetio.
l

luftbalon

pre gotovo 2 godine

U Bajernu pola igraca ima 20 mil evra godisnje, pa to ni Arapi ne placaju.
d

dado032

pre gotovo 2 godine

Druze bruto, a ne neto
l

luftbalon

pre gotovo 2 godine

@dado032 Nije valjda?!
G

Gost tralalala

pre gotovo 2 godine

Da ali donose po 40,što Arapi ne mogu a i suviše su sujetni da bi znali unovčiti.Čast onima u Sitiju!
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Izgleda da ce Bajern igrati sa laznom devetkom ove godine, a sledece sezone ce pokušati da dovede Kejna kao pravu zamenu za Levu. Ja bih licno uzeo Ronalda, odradio bi on posao ove godine, ali očigledno da uprava nece da rizikuje sa njim, jer verovatno misle da bi lose uticao na atmosferu u ekipi.
G

Gaxter

pre gotovo 2 godine

Kod Alkantare i Lewe nema sta ljudi su igrali godinama tu i otišli su kad su se zasitili,i hteli neki novi izazov,jedino je Alkantara na dosta normalniji način otišao,nije bilo kukumakanja kao što je radio Lewa,al ajd,Alaba je ultra nebulozne uslove izneo za koje bi ostao,tako da ni to nije nešto čudno.
R

RealNo1

pre gotovo 2 godine

Za svu trojicu su pametno odradili. Alkantara je vise bio povredjen nego sto je igrao, Alaba trazio bolesno veliki novac koji bi pokrenuo lavinu nezadovoljstva da je dobio i Levandovski sa 34 godine otisao za 50 milki. Brutalan posao.