Bajernova nova opcija za desnog beka opet iz Premijer lige

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.01.24. | 11:39

I opet Bavarci hoće samo zajam

Od letos Tomas Tuhel insistira na tome da Bajern dovede desnog beka i od letos mu ne polazi za rukom da dobije ono što želi. Štaviše, ostao je bez univerzalca Benžamana Pavara...

Otuda je iskusni stručnjak u prvi mah želeo igrača koji može da igra i kao štoper i kao desni bek, ali kako vreme prolazi - a odoše već dve trećine prelaznog roka - sve je manje prostora za 'izvoljevanje'.

Izabrane vesti

Tako je najnovije ime na listi potencijalnih pojačanja Bavaraca izraziti bek - krilni igrač: Kiran Tripijer (33)! Informaciju je jutros pustio britanski Telegraf, da bi nekoliko sati kasnije celu priču potvrdio Florijan Pletenberg, uz Kristijana Falka, čovek najbolje upućen u dešavanja u Zebener štrase.

On je podvukao da se razgovori sa Njukaslom vode u poslednja dva dana i da je opcija pozajmica.

"Svi znaju da tražimo desnog beka, to nije nikakvo iznenađenje. Treba nam igrač jak u duelima, videćemo šta je moguće uraditi u narednih desetak dana", izjavio je juče Tomas Tuhel.

Bajern se, tvrdi Pletenberg, okrenuo Tripijeru pošto već danima ne stiže zeleno svetlo Pari Sen Žermena za pozajmicu Nordija Mukijelea, koji je lične uslove sa šampionom Nemačke dogovorio. Saša Boj iz Galatasaraja takođe je bio opcija, međutim Turci su insistirali na prodaji i zahtevali više od 25.000.000 evra.

Podsetimo, prvi Tuhelov pik još letos bio je Kajl Voker, ali je on odlučio da ostane u Mančester Sitiju.

Kiran Tripijer igra dosta dobro ove sezone u dresu Svraka. Na 28 utakmica u svim takmičenjima upisao je osam asistencija...


tagovi

Kiran TripijeZimski prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara